ALL STAR 2009

• Креатор на темата Креатор на темата Cayman
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе нели ќе даваа на алфа тоа луѓе? Што они само главниот меч ќе го даваат?

Абе нели ќе даваа на алфа тоа луѓе? Што они само главниот меч ќе го даваат?
не бе брат само рукиво не иде на ТВ друго се од утре

инаку на истов линк има и руки утакмицата...руки водат 4-5 разлика

Оклахома докажува само колку светла иднина има на чело со фантастичнот Дурант !Типот за 1 сезона ќе биде новиот Џејмс.Вестброок е исто така добар,Грин...

Што направи бе Дурант ги потопи 46 поени.

Мој фаворити за вечер : Дери Розу во скилс,Џејсон Капоно во шутирањето 3ки,Супермен во забивање.:wink:

Tва Лопез од Руки ного ме ареса сношти:vozbud::vozbud:

Мој фаворити за вечер : Дери Розу во скилс,Џејсон Капоно во шутирањето 3ки,Супермен во забивање.:wink:

Херис во скилс,Капоно во трици и Руди во забивање(ама страв ми е од ѕверот сега да не скокне од 7.25:pos2::pos2:):wink:

Да бе. Незнам зшо не му дигнат кошо на него барем само за таа вечер:toe:

Западот има послаба прва петорка од Истокот, ама па има понеискусна клупа....Очекувам да има голема борба и да решаваат нианси за победата!
Кевин ги убил овие од рукито, батето ми е еден од омилените играчи, само тој ги држе Оклахома,...
А може некој да ми каже кога е точната дата за забивање, тројки, скиловите и ол-стар натпреварот?
Фала.

Западот има послаба прва петорка од Истокот, ама па има понеискусна клупа....Очекувам да има голема борба и да решаваат нианси за победата!
А може некој да ми каже кога е точната дата за забивање, тројки, скиловите и ол-стар натпреварот?
Фала.

вечер..во 2 часот по полноќ(забивање, тројки, скиловите )а ол старот ти е во недела пак во 2 часот по полноќ...ама секогаш започнува...еден час подоцна...ама сепак вечер ќе биде ептен интересно:vozbud:

вечер..во 2 часот по полноќ(забивање, тројки, скиловите )а ол старот ти е во недела пак во 2 часот по полноќ...ама секогаш започнува...еден час подоцна...ама сепак вечер ќе биде ептен интересно:vozbud:
Абе утре имам утакмица,и тоа градско дерби И ТОА во 12 часот.Зборот ми беше :
Ќе започне точно во 2,за да станам во 2 и пак да си легнам,или?Или ќе има разни глупости ?

Абе утре имам утакмица,и тоа градско дерби И ТОА во 12 часот.Зборот ми беше :
Ќе започне точно во 2,за да станам во 2 и пак да си легнам,или?Или ќе има разни глупости ?

Почнува у 2 ама прво има најава,па се пее химна,па има чиерлидерки,па иде прво тројки,па па некој пејач или слично,па скилови,па па некој глупости,па забивање...а има и тоа по 3 од екипа што шутираат од разни позиции....значи ако почне во 2,ќе заврши во 5....:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom