ALL STAR 2009

Статус
Затворена за нови мислења.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе нели ќе даваа на алфа тоа луѓе? Што они само главниот меч ќе го даваат?

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Абе нели ќе даваа на алфа тоа луѓе? Што они само главниот меч ќе го даваат?
не бе брат само рукиво не иде на ТВ друго се од утре

инаку на истов линк има и руки утакмицата...руки водат 4-5 разлика

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
Оклахома докажува само колку светла иднина има на чело со фантастичнот Дурант !Типот за 1 сезона ќе биде новиот Џејмс.Вестброок е исто така добар,Грин...

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Што направи бе Дурант ги потопи 46 поени.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
Мој фаворити за вечер : Дери Розу во скилс,Џејсон Капоно во шутирањето 3ки,Супермен во забивање.:wink:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Tва Лопез од Руки ного ме ареса сношти:vozbud::vozbud:

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Мој фаворити за вечер : Дери Розу во скилс,Џејсон Капоно во шутирањето 3ки,Супермен во забивање.:wink:
Херис во скилс,Капоно во трици и Руди во забивање(ама страв ми е од ѕверот сега да не скокне од 7.25:pos2::pos2:):wink:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Да бе. Незнам зшо не му дигнат кошо на него барем само за таа вечер:toe:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Западот има послаба прва петорка од Истокот, ама па има понеискусна клупа....Очекувам да има голема борба и да решаваат нианси за победата!
Кевин ги убил овие од рукито, батето ми е еден од омилените играчи, само тој ги држе Оклахома,...
А може некој да ми каже кога е точната дата за забивање, тројки, скиловите и ол-стар натпреварот?
Фала.

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Западот има послаба прва петорка од Истокот, ама па има понеискусна клупа....Очекувам да има голема борба и да решаваат нианси за победата!
А може некој да ми каже кога е точната дата за забивање, тројки, скиловите и ол-стар натпреварот?
Фала.
вечер..во 2 часот по полноќ(забивање, тројки, скиловите )а ол старот ти е во недела пак во 2 часот по полноќ...ама секогаш започнува...еден час подоцна...ама сепак вечер ќе биде ептен интересно:vozbud:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
вечер..во 2 часот по полноќ(забивање, тројки, скиловите )а ол старот ти е во недела пак во 2 часот по полноќ...ама секогаш започнува...еден час подоцна...ама сепак вечер ќе биде ептен интересно:vozbud:
Абе утре имам утакмица,и тоа градско дерби И ТОА во 12 часот.Зборот ми беше :
Ќе започне точно во 2,за да станам во 2 и пак да си легнам,или?Или ќе има разни глупости ?

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Абе утре имам утакмица,и тоа градско дерби И ТОА во 12 часот.Зборот ми беше :
Ќе започне точно во 2,за да станам во 2 и пак да си легнам,или?Или ќе има разни глупости ?

Почнува у 2 ама прво има најава,па се пее химна,па има чиерлидерки,па иде прво тројки,па па некој пејач или слично,па скилови,па па некој глупости,па забивање...а има и тоа по 3 од екипа што шутираат од разни позиции....значи ако почне во 2,ќе заврши во 5....:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom