Аliexpress (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
па провери го кодот на страната на нашата пошта (ако ти отвори воопшто сајтот)
ќе видиш дали е влезена во мк.

Вика дека не се пронајдени податоци, а сега моментално не го отвара сајтот.. Јас гледав сабајле.

Вика дека не се пронајдени податоци, а сега моментално не го отвара сајтот.. Јас гледав сабајле.
еми ништо тогаш чекај. во последно нарачките од алиекспрес историски станаа. со месеци патуваат.

Праткиве од али експрес ги носат ли до дома? Имам една пратка од 3 евра што пишува повеќе од 1 месец дека е во државава. Треба да ја барам по поштиве или?

Праткиве од али експрес ги носат ли до дома? Имам една пратка од 3 евра што пишува повеќе од 1 месец дека е во државава. Треба да ја барам по поштиве или?
Zavisi od postarot. Odi vo postata i malce poraspravaj se.

Мене ми украдоа така пратка. А често ми носат до дома, но кога гледаат дека е поголем пакт и си останува кај нив, засекогаш.
Јас се расправав со поштарот, дури и до тужба дојде работата, но се извлече бидејќи чичко му е диерктор на поштата.

Nwm, само што пишав ми стигна пратката.

Дали знае некој зошто при секое плаќање на Aliexpress ми се јавува ова: "The products in your shopping cart is/are not available for order". Но кога ќе влезам во "My orders" и кликнам на "Pay now" плаќањето поминува.

здраво
нарачав цд плеер за во кола од алиекспрес 140 долари но продавачот на пакетот напишал вредност 20 долари и сега ми бараат фактури за да го царинат радиото дали ке имам проблем со тоа што тој напишал друга цена на пакетот

здраво
нарачав цд плеер за во кола од алиекспрес 140 долари но продавачот на пакетот напишал вредност 20 долари и сега ми бараат фактури за да го царинат радиото дали ке имам проблем со тоа што тој напишал друга цена на пакетот
Не нема да имаш никаков проблем

Дали некој знае шо значи овој тракинг?

Track.jpg

Дали некој знае шо значи овој тракинг?

Прегледај го приврзокот 226178
Заглавена е во поштата во Литванија. На истиот датум, со сличен тракинг имам и јас заглавено пратка. Мислам дека Кинезите тестираа нови пошти и литванците ептен заглавија. Речи му на продавачот да ти продолжи времето на достава, ако и тогаш е заглавена отвори спор

Фала Друже, обично досега Македонски пошти не прикажуваа тракинг додека пратката не влезе во Македонија, а сега има каков таков тракинг па помислив дека е влезена во Мк. Уште повеке зато шо и Литванскиот тракинг покажува дека пратката наводно била во "последната милја од патувањето"

Last Mile.jpg

Фала Друже, обично досега Македонски пошти не прикажуваа тракинг додека пратката не влезе во Македонија, а сега има каков таков тракинг па помислив дека е влезена во Мк. Уште повеке зато шо и Литванскиот тракинг покажува дека пратката наводно била во "последната милја од патувањето"

Прегледај го приврзокот 226208

стигната ти е во мк
и онака тракингот на мк пошти почнува откако ќе влезе пратката во земјава

стигната ти е во мк
и онака тракингот на мк пошти почнува откако ќе влезе пратката во земјава
Ако отидеш на тракингот ти пишува дека е на релација LV350 до LV1000 т.е. оддели во Литванија. И втората реченица не ти е точна на пример штом стигне во Прага (или во случајов Литванија) веќе ја појавува на страната на македонски пошти

Ако отидеш на тракингот ти пишува дека е на релација LV350 до LV1000 т.е. оддели во Литванија. И втората реченица не ти е точна на пример штом стигне во Прага (или во случајов Литванија) веќе ја појавува на страната на македонски пошти
порано не даваше, сега ако се имаат поврзано со друг систем на следење. А и онака повеќето пратки немаат тракинг штом излезат од Кина
и да во право си пратката му е во Литванија, најверојатно таму прво оди па после до Македонија.
Првпат гледам со литванска пошта да се користи, обично батерии праќаат со странски пошти, оти нивната не дозволува

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom