Аliexpress (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Ооо 91% рејтинг има продуктов :( Никогаш не се порачува нешто со ваков рејтинг. А и селеров има 94% што е малце слабо... 98, 99, 100% се што е помалку не го бива многу :)
Имаат убави модели, цените им се нормални а и ја најдов на попуст, искрено не сметам дека постапив погрешно. Очигледно е поради тоа што на јакната ја нема етикетата со величина, дека се работи за нивна грешка + и димензите не се совпаѓаат. Уствари и на 450 порачки за овој модел нормално ми е да нема најдобар рејтинг јакната.

Последно уредено:
Имаат убави модели, цените им се нормални а и ја најдов на попуст, искрено не сметам дека постапив погрешно. Очигледно е поради тоа што на јакната ја нема етикетата со величина, дека се работи за нивна грешка + и димензите не се софпаѓаат. Уствари и на 450 порачки за овој модел нормално ми е да нема најдобар рејтинг јакната.

Не дека си направил грешка него сакав да ти кажам дека од 100% фиктивен рејтинг што треба да имаат производите јакната имала 91 што значи дека е голема веројатноста да има помалку позитивни коментари и дека има некаков проблем а тоа е ете величината не само кај тебе него кај повеќето. Се надевам дека наскоро ќе го решиш проблемот со нив и ке си го добиеш она што си го посакувал :)

so koj pamet samo kupuvatw obleka I patik neznam. Aj sto nemozete da gi usoglasite broevite na oblekata, tuku I kupuvate ckart kineska roba si somnitelen kvalitet... :(
Немаат сите многу пари па од Македонија да купат „КВАЛИТЕТНА“ роба..
Купив лани пар патики, точниот број си го стаив точен ми стигна, низ снег и низ дожд ги износив ниту се скинаа, ниту пропуштија така да ова за квалитетот не ти држи вода :)

ti si eden vo 10 tina sto mu stignalo ona sto naracal..

Vaka pominaa 60 dena ne ja dobiv narackata pobara full refund i prifatija. Narackata zavrsi jas si gi dobiv i parite i denes mi stasa narackata. I sea so gratis mi e ili?

Vaka pominaa 60 dena ne ja dobiv narackata pobara full refund i prifatija. Narackata zavrsi jas si gi dobiv i parite i denes mi stasa narackata. I sea so gratis mi e ili?

Ќути си и уживај си гратис ти е :) Не си ти крив што толку доцнела, плус си има период од 60 дена, не стига рефунд пари и чао, после ако стигне стигне, твоја среќа :)

п.с. ако си ја сака назад нека ти прати пари за поштарина :X3:

2 пати ми се случило истото. Кулирај си :)

Ќути си и уживај си гратис ти е :) Не си ти крив што толку доцнела, плус си има период од 60 дена, не стига рефунд пари и чао, после ако стигне стигне, твоја среќа :)

п.с. ако си ја сака назад нека ти прати пари за поштарина :X3:
Чекај а ќе знае дека сум ја добил за да си ја бара назад?

Абе ништо не му можат ако веќе се согласиле на refund.

so koj pamet samo kupuvatw obleka I patik neznam. Aj sto nemozete da gi usoglasite broevite na oblekata, tuku I kupuvate ckart kineska roba si somnitelen kvalitet... :(
Па сајтот самиот ти кажува дека производите се кинески. Ги имај иБеј или Амазон, ама види колку ќе купиш од таму.
Ако има tracking number може да провери до каде е пратката, инаку не :)
Meh. Јас поракав свирка за велосипед во јули. По тракинг е одамна стасана во МК, а јас ја немам добиено. И неколку пати го продолжувавме рокот. И на крај ми ги вратија парите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom