Аliexpress (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Ај вака значи си нарачав мп3 ми стаса за 20 дена се топ си кликнав комплетирана нарачка одличен фидбек оставив и ми се испразни батеријата. Со неа одеше слушалки и усб кабел за полнење е сеа работава е тоа што кабелот не работи знам зш го пробав со друг полни до кабелот е. Му пишав на продавачот ми вели кабелот бил поклон да се обидам да разберам. И како да зајмам ја кабел цело време зш не се исплат кабел друг да купам цела мп3 кошташе 100 денари :)

Колку време треба да ми се вратат парите одкако стиснав Cancel order и истото беше одобрено од дилерот

Ај вака значи си нарачав мп3 ми стаса за 20 дена се топ си кликнав комплетирана нарачка одличен фидбек оставив и ми се испразни батеријата. Со неа одеше слушалки и усб кабел за полнење е сеа работава е тоа што кабелот не работи знам зш го пробав со друг полни до кабелот е. Му пишав на продавачот ми вели кабелот бил поклон да се обидам да разберам. И како да зајмам ја кабел цело време зш не се исплат кабел друг да купам цела мп3 кошташе 100 денари :)
Како може кабелот да биде гратис? :confused: Па без тоа не е комплетен производот.

Како може кабелот да биде гратис? :confused: Па без тоа не е комплетен производот.
Па види имаш мп3 без слушалки и кабли за по 50-60 денари така што демек ако е гратис не е важно дали работи што и да е.

Колку време се чека од прилика од кога е стигната пратката во МК?

Attachments

• dimce.jpg
    dimce.jpg
    105,2 KB · Прегледи: 48
Koja e stranicava sto sledis pratki?
При гуглање за да ја најдам локацијата што ја пишуваше на таа официјалната на кинески пошти ми искочи страницава и од тогаш тука ја следев пратката.

Иначе денеска ја примив пратката, и не сум задоволен зошто карактеристиките не одговараат. Порачав јакна со димензии XXL и се раководев по димензиите на пеодавачот нели рамења гради должина ракави и производот не одговара на димензиите уствари според димензиите добив јакна што би одговарала на големина М (нема етикета со димензија на јакната) . А баш внимавав поради тоа што во рамењата сум поширок и сега пишав рекламација се е документирано со слики со мерки и чекам одговор.

Последно уредено:
so koj pamet samo kupuvatw obleka I patik neznam. Aj sto nemozete da gi usoglasite broevite na oblekata, tuku I kupuvate ckart kineska roba si somnitelen kvalitet... :(

При гуглање за да ја најдам локацијата што ја пишуваше на таа официјалната на кинески пошти ми искочи страницава и од тогаш тука ја следев пратката.

Иначе денеска ја примив пратката, и не сум задоволен зошто карактеристиките не одговараат. Порачав јакна со димензии XXL и се раководев по димензиите на пеодавачот нели рамења гради должина ракави и производот не одговара на димензиите уствари според димензиите добив јакна што би одговарала на големина М (нема етикета со димензија на јакната) . А баш внимавав поради тоа што во рамењата сум поширок и сега пишав рекламација се е документирано со слики со мерки и чекам одговор.

A da dadese link do prodavacot da znaeme koj e (ako nekoj drug poracuva).
Dali pratkata ti ja donese postar ili ja podigna vo postata.

Последно уредено:
Една од подобрите[DOUBLEPOST=1417270836][/DOUBLEPOST]

A пред да ја порачаш не се консултураше со продавачот да видиш дали има EU скала на броеви?
Не се консултирав зошто си имаше дадено димензии во Product details. Изразени се во cm и производот не се софпаѓа со спецификацијата.
jacket.jpg
Сега проверив и други го имаат истиот проблем според feedback коментарите. Еве го конкретниот оглас.
Поштар ми ја донесе, ме разбуди сабајле одкако на пратката не пишуваше презиме само името мое, ми се јави на телефон и ме праша дали е за мене (пошто името на мојата улица е сменето па неможеше само по тоа да се оринтира).

Не се консултирав зошто си имаше дадено димензии во Product details. Изразени се во cm и производот не се софпаѓа со спецификацијата.
Прегледај го приврзокот 107921
Сега проверив и други го имаат истиот проблем според feedback коментарите. Еве го конкретниот оглас.

Ооо 91% рејтинг има продуктов :( Никогаш не се порачува нешто со ваков рејтинг. А и селеров има 94% што е малце слабо... 98, 99, 100% се што е помалку не го бива многу :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom