Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пушти некоја слика да ја видиме...
Инаку има кафиќ во Скопје Алфа Ромео.
инаку вие што одите по овие настани за алфи кажете слободно кога ќе има за да дојдам и јас.
Имате на ибеј многу убави рачни саати во стилот на Алфа Ромео 159 и се ефтини.
Не знам и не ми е јасно зошто толку брзо се разотидоа луѓето,а требаше да има и на водно некоја манифестацијаЕпа имаше собир на Фиат во Скопје во неделата..Јас неможев да отидам,и криво ми е..Имаше гости и од Алфа клубот,и од Застава..
Не знам и не ми е јасно зошто толку брзо се разотидоа луѓето,а требаше да има и на водно некоја манифестација
Фала друже... фала и за советите... 5 врати е... 140к поминати.. но како од фабрика да е излезана.. многу зачувано нешто не ми се веуваше дури.. 2003 година е...[DOUBLEPOST=1456175018][/DOUBLEPOST]
Фала ти... ајде кога ќе биде следен кажувајте на време....
НЕка има и 300 ако сака, 3 прегледи помина детални , сите исто кажаа дека е пазена на највисоко ниво, не и фали ништо , ентериер како нов мотор надворешно се се е како од фабрика, наизглед... има доста со 50к поминати коли шо се раскантани... така да бројката не ми значи мене уопште , не ми е гајле дали е вртена или не... ме боли уво да ти кажам.[DOUBLEPOST=1456235539][/DOUBLEPOST]и немој да вреѓаш да не ти дојдам таму мочко еден самобендисан....[DOUBLEPOST=1456237044][/DOUBLEPOST]
Pa ne moze da verue covek, uste ima ofci so mislat deka 13 godini star dizel ima so ispod 250.000km... Of mori majko.
Пушти некоја слика да ја видиме...
Инаку има кафиќ во Скопје Алфа Ромео.
инаку вие што одите по овие настани за алфи кажете слободно кога ќе има за да дојдам и јас.
Имате на ибеј многу убави рачни саати во стилот на Алфа Ромео 159 и се ефтини.
2к плус давачките се комплет 200 ... и патот од софија до тука 2220 еу заокружиКолку е ``симпатична`` колата?
Во евра мислам![]()
НЕка има и 300 ако сака, 3 прегледи помина детални , сите исто кажаа дека е пазена на највисоко ниво, не и фали ништо , ентериер како нов мотор надворешно се се е како од фабрика, наизглед... има доста со 50к поминати коли шо се раскантани... така да бројката не ми значи мене уопште , не ми е гајле дали е вртена или не... ме боли уво да ти кажам.[DOUBLEPOST=1456235539][/DOUBLEPOST]и немој да вреѓаш да не ти дојдам таму мочко еден самобендисан....[DOUBLEPOST=1456237044][/DOUBLEPOST]
![]()
![]()
![]()
[DOUBLEPOST=1456237423][/DOUBLEPOST]![]()
2к плус давачките се комплет 200 ... и патот од софија до тука 2220 еу заокружи![]()
Nemav namera da te navredam, smesno mi e kako napisa za kilometrite. So zdravje da si ja teras. Moze slobodno da si ja proveris na carfax ako ne ti e problem da frlis 10 evra pa da vidis kolku realni km ima pominato. Ako pa e dovleckana od bugarija sreken treba da bides i 300kkm samo ako ima. Baska so od 3 praat edna. Vo BG za 20-30 leva i za 15 minuti ti pravat original servisna za bilo kakva kola.НЕка има и 300 ако сака, 3 прегледи помина детални , сите исто кажаа дека е пазена на највисоко ниво, не и фали ништо , ентериер како нов мотор надворешно се се е како од фабрика, наизглед... има доста со 50к поминати коли шо се раскантани... така да бројката не ми значи мене уопште , не ми е гајле дали е вртена или не... ме боли уво да ти кажам.[DOUBLEPOST=1456235539][/DOUBLEPOST]и немој да вреѓаш да не ти дојдам таму мочко еден самобендисан....[DOUBLEPOST=1456237044][/DOUBLEPOST]
![]()
![]()
![]()
2к плус давачките се комплет 200 ... и патот од софија до тука 2220 еу заокружи![]()
1500-2000e zavisi koja god.Алфа 147 1.6 бензин од Швајцарија коска сочувана, пет врати 140000 км сега увезена што пари вреди ?
2003 година е, а која потрошувачка има реално мислам некој вика дека и до 13-14 градска ?Nemav namera da te navredam, smesno mi e kako napisa za kilometrite. So zdravje da si ja teras. Moze slobodno da si ja proveris na carfax ako ne ti e problem da frlis 10 evra pa da vidis kolku realni km ima pominato. Ako pa e dovleckana od bugarija sreken treba da bides i 300kkm samo ako ima. Baska so od 3 praat edna. Vo BG za 20-30 leva i za 15 minuti ti pravat original servisna za bilo kakva kola.
A ona davackite, na BG tabli ke ja vozis ili kako. Kaj nas carina+rezija za ovaa kosta edno 700-800 evra. Plus za registracija.[DOUBLEPOST=1456243175][/DOUBLEPOST]
1500-2000e zavisi koja god.
Епа да се извинам и јас за контра навреда, немам и јас намера со никого да се вреѓам, посебно не со луѓе шо не се познавам лично. Инаку како што реков друже не му се замарам со поминати километри, колку има толку, нека ми е здрава и жива во мометов свети однадвор и внатре мотор се... а за коли од соседна БГ има различни искуства, има и такви што склопуваат монтираат прават маски , чистат све.. точно е, но не е секој со такво искуство, имам доста пријатели со убави искуства , едноставно е или ќе ти се погоди или не. Џа или Бу .Nemav namera da te navredam, smesno mi e kako napisa za kilometrite. So zdravje da si ja teras. Moze slobodno da si ja proveris na carfax ako ne ti e problem da frlis 10 evra pa da vidis kolku realni km ima pominato. Ako pa e dovleckana od bugarija sreken treba da bides i 300kkm samo ako ima. Baska so od 3 praat edna. Vo BG za 20-30 leva i za 15 minuti ti pravat original servisna za bilo kakva kola.
A ona davackite, na BG tabli ke ja vozis ili kako. Kaj nas carina+rezija za ovaa kosta edno 700-800 evra. Plus za registracija.[DOUBLEPOST=1456243175][/DOUBLEPOST]
1500-2000e zavisi koja god.
Moze i 20 da lapa ako e nonstop obratomerot u crveno2003 година е, а која потрошувачка има реално мислам некој вика дека и до 13-14 градска ?
Со здравје да си ја користиш алфата. И мене ми е желба една оваква. Гледам дека тебе те фатила 2200-300 евра. Дали тука ти е вклучено македонска регистрација и префрлање на документи или не? Иначе и јас сум слушал многу лоши работи како валво за колите од Бугарија, дека од 3, една прават..НЕка има и 300 ако сака, 3 прегледи помина детални , сите исто кажаа дека е пазена на највисоко ниво, не и фали ништо , ентериер како нов мотор надворешно се се е како од фабрика, наизглед... има доста со 50к поминати коли шо се раскантани... така да бројката не ми значи мене уопште , не ми е гајле дали е вртена или не... ме боли уво да ти кажам.[DOUBLEPOST=1456235539][/DOUBLEPOST]и немој да вреѓаш да не ти дојдам таму мочко еден самобендисан....[DOUBLEPOST=1456237044][/DOUBLEPOST]
![]()
![]()
![]()