Alexandria (англиски тест)

• Креатор на темата Креатор на темата shadow_rr
  • Време на започнување Време на започнување
Колку прашања има, да знам дали да го решавам? Некако ми стои препросто..

Прелесен е. Ќе те збунат 3-4 прашања и тоа е се.

Mihail,
Честитаме! Штотуку го завршивте дијагностичкиот тест за Вашето познавање на англискиот јазик којшто не беше ни најмалку лесен. (се заебаваат овие)
На тестот постигнавте резултат 96 бода од можни 100. За да го подобрите Вашиот англиски јазик Ви препорачуваме да почнете со Upper-intermediate (Висок среден степен).
Поздрав,
Едукативен центар Александрија

И така

Честитаме! Штотуку го завршивте дијагностичкиот тест за Вашето познавање на англискиот јазик којшто не беше ни најмалку лесен.
На тестот постигнавте резултат 100 бода од можни 100. Одлично го владеете англискиот јазик, ама сеуште постои можност за доусовршување...
Поздрав, Едукативен центар Александрија.

Aј бе гонете се у Недојдија!:tapp:
Они мене тест англиски... Молим ти се...

Aleksandar,
Честитаме! Штотуку го завршивте дијагностичкиот тест за Вашето познавање на англискиот јазик којшто не беше ни најмалку лесен.
На тестот постигнавте резултат 95 бода од можни 100. За да го подобрите Вашиот англиски јазик Ви препорачуваме да почнете со Upper-intermediate (Висок среден степен).
Поздрав,
Едукативен центар
Александрија

Да, да, други нека лажат, боза беше.... само малку долг што беше...

Браво Нудл,имаш одлично знаење на најелементарните работи,како прашањето што се зима кога врне :vozbud:

Јас не сум толку добар,па имам 97 од 100,на овој нубски безвезен тест кој и прваче може да го реши:kesa:

Да, стигнав до втората страна и заебав.. What __ your name?
A) is
b) his
c) its

Мислам, хелоу :)

Jana,
На тестот постигнавте резултат 95 бода од можни 100. За да го подобрите Вашиот англиски јазик Ви препорачуваме да почнете со Upper-intermediate (Висок среден степен).
Поздрав,

да бе, многу "тежок"

Тестов ме мрзи да го решавам безвеза е и забавече ке го реши

ama ima li nekoj tuka so uci na Alexsandria Academy
pa da kaze nesto za zainteresiranite potencijalni ucenici

stefan,
На тестот постигнавте резултат 81 бода од можни 100. За да го подобрите Вашиот англиски јазик Ви препорачуваме да почнете со Upper-intermediate (Висок среден степен).
Поздрав,

Па доброоооо:pos2:Со оглед на тоа дека ужасно ми се спие и не е лошо

Mariana,
На тестот постигнавте резултат 98 бода од можни 100. За да го подобрите Вашиот англиски јазик Ви препорачуваме да почнете со Upper-intermediate (Висок среден степен).
Поздрав,

glupostiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:tapp:

sanja,
На тестот постигнавте резултат 91 бода од можни 100. За да го подобрите Вашиот англиски јазик Ви препорачуваме да почнете со Upper-intermediate (Висок среден степен).
Поздрав,

абе лесно е,само има 2-3 зафркнати прашања:helou:

t5rh,
На тестот постигнавте резултат 29 бода од можни 100. За да го подобрите Вашиот англиски јазик Ви препорачуваме да почнете со Elementary (Почетен) курс.
Поздрав, Едукативен центар Александрија

Штиклирав што ке ми дојде не ги ни читав прашањата :baeh:

Да, стигнав до втората страна и заебав.. What __ your name?
A) is
b) his
c) its

Мислам, хелоу :)

па секоја страна си има определена тежина на една беа наставките, на друга времињата, на трета неопределен и определен член, на четврта препозициите итн итн...
ама овај каде каде е полесен од онај во кемал шо го решавав

п.с. го очекувам e-mail от:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom