Алергични на романтика?

• Креатор на темата Креатор на темата Тамарче
  • Време на започнување Време на започнување
не можам да речам дека сум романтично створење-кај мене палат конкретни работи,ама сигурна сум дека кога би била со оној вистинскиот-хахаха-ништо не би ми сметало па дури и клише работи во стил свеќи,ружи..шо знам јас....поентата ми е дека се зависи од оној со кој што сте-дали ви значи и колку и обратно....
......неодамна и јас го сватив ова:toe:

Алергични на патетика,не на романтика.Романтика е оригиналност на искажување љамор,а патетиката е...неоригиналност,клише и слично.Алергичен сум на патетика.

Има десензитивирани морони...
Ја спаѓам веројатно у овие...

Се помалце и помалце сакам и трпам нежности. За романтики и патетики да не збориме.

Tough luv поштуем. Хентаи стајл :icon_lol:

а, најверојатно, кога стварно ќе се затрескам у некој, ќе плачам од среќа и ќе се радувам ко мало дете кога ќе си се лигавиме еден на друг...до тогаш, S & M, please :pipi:

Some people just can't hold there arsenic... but I'm not one of them ... so go go kissing and fucking in public.:pipi:

• Ми се допаѓа
Reactions: ada
А пак кој кажал дека романтиката треба да биде ружи, свеќи и бла бла?!
Секој човек си е романтичен на свој начин, како што и за секој човек се романтични различни гестови.
Порано се знаело дека романтиката била главен адут, поради појавата на тие значајни напредоци во општествата (морало да се најде начин еден маж да ја привлече жената на што попровокативен начин)...Едноставно преку глава им дошло да се тепаат на довоби, па започнале со вечери со свеќи, па цвекиња па што ти таму не...Романтиката за нив била, вечера за двајца и топли погледи.
Клише е затоа што романтиката се влече векови наназад (3-4 мислам), и едноставно сите имаат потреба од нешто ново...Романтиката за нив била, вечера за двајца и топли погледи.
Баш у она шоуто на Опра глеав вчера на скај нет, како маж ја запросува својата девојка и ја бара да му биде жена...
Сред нејзината омилена емисија на телевизја, пред таму некои 5 милиони гледачи пуштаат негова снимка каде тој кажува колку ја сака и ја бара за жена...Па нели е ова прекрасно и далеку поубаво од вечера со свеќи?!

не сум романтична и несакам многу такви работи сакам одредена доза на нежност и некоја ситница но писма смс љубовни реферати и цвеќиња посебно неќам ако се смета за романтичен и сакам да направи нешто нека биде малце пооргинално

Јас сум алергична на романтика..Тоа ми е така демоде и излитено. Што ќе ме носи на романтична вечера кога ми е така досадно и стегнато тоа све...И премногу се лигават баш тие романтичните и делува све вештачки, неприродно...воопшто не се спонтани и оригинални, и свои во тоа што сакаат да ти го приредат.
Се е веќе видено свеќи, музика, вечери, шетање по италијански градчиња....Венеција романтично патување? Која смрди на канализација а и плус така е излитено тоа као град на љубовта..Може да ми биде една уличка, кафич, било каде.. - љубовно место каде сум се бакнала со него прв пат или осетила пеперутки, ми било преубаво...
Што ќе ми носи 100 ружи кога е така излитено и веќе видено,.Тоа може на секоја да и купи, не е ништо посебно специјално за мене.... Обично тоа го прават ограничени дечки без идеја кои незнаат како да ја освојат својата девојка и се водат по некои непишани правила како треба. А во освојувањето нема правила, се водиш према лична желба и инстинкт.

На свеќи и такви тракатанци сум алергична. Не сакам лигавења многу, скоро па ич.
Внимание сакам.

Може тоа свеќите слободно да ги замени со јадење, повеќе тоа ќе го ценам. Уствари, во таа смисла дечко ми е екстра романтичен. Ми носи ориз од кај него од студентскиот, знае дека многу ми е вкусно. :D

Романтика е корисна за невини и импотентни, шом многу почни да се лигави на срценца, месечини, прошетки, држења за раце, цвеќе... или не му станва или е невин и не знае како и кога да направи.
За мене најромантично е кога ќе и го соберам сокот од дундето со главчето и ќе и го размачкам на анусот како жолчка од јајца на кифлички пред печење пред да го втерам анално.

Mrzam romantika , sakam neso ludo i interesno ...Romanticnite dusi mi se ... neznam gi osekam ko od 60tite ... Ja mrzev i od Saso pesnata Ne gi gasi svekite :vozbud::facepalm: mi bese ligava i romanticna :vozbud: ne ne ja definitivno ne sum romanticar ako neso ja iznenadam curata toa bi bilo neso ludo :love:

И јас сум од ониее што не поднесуват романтика.Лигава ми е.Поготово мразам машкото ми се обраќа со срце мое,душа моја,леле те сакам ау бау.:mad:
Само цвеќиња нека ми купува,по можност ружи оти ги обожаваам и чоколадии многу чоколадии..:love:
Е тој да го чуваш лепотице..:noze:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom