Александар Вучиќ - најголемиот диктатор на Балканот по падот на комунизмот?

• Креатор на темата Креатор на темата Partizanen banditen
  • Време на започнување Време на започнување
Толку се увреџи, што реалноста е таа . Генерацииве се лајно . Мекуши
Не знам кон што води ваквиот пристап и дискусија.
Врз основа на единечни случаи генерализираш и се доведуваш во ситуација да навредуваш еден цел народ.
Особено затоа што не е точно.
Македонците како народ покажаа и докажаа дека најмалку се тоа што ти ги нарекуваш.
Не излегоа на референдум со непристоен предлог, што ја побива твојата бесмислена навреда.
На избори дадоа подршка на оние за кои им ветија дека нема да дозволат да дојде до промена на името.
Тоа што политичките елити се такви какви што се (КВИСЛИНЗИ) не е виновен македонскиот народ, тие елити во раце ги имаат сите инструменти за да го тероризираат народот, затоа мислам чека свои пет минути...

П.С.
Толку ли е тешко да признаеш грешка и на пример го избришеш тој навредлив коментар!

Не знам кон што води ваквиот пристап и дискусија.
Врз основа на единечни случаи генерализираш и се доведуваш во ситуација да навредуваш еден цел народ.
Особено затоа што не е точно.
Македонците како народ покажаа и докажаа дека најмалку се тоа што ти ги нарекуваш.
Не излегоа на референдум со непристоен предлог, што ја побива твојата бесмислена навреда.
На избори дадоа подршка на оние за кои им ветија дека нема да дозволат да дојде до промена на името.
Тоа што политичките елити се такви какви што се (КВИСЛИНЗИ) не е виновен македонскиот народ, тие елити во раце ги имаат сите инструменти за да го тероризираат народот, затоа мислам чека свои пет минути...

П.С.
Толку ли е тешко да признаеш грешка и на пример го избришеш тој навредлив коментар!
Македонски народ :

Приватизација 90ти:kafence:
Војна 2001:kafence:
Рамковен договор :kafence:
Сменето име :kafence:
Француски договор:kafence:
Покачени цени:kafence:
Федерализација :kafence:
Трета Светска Војна:kafence:
Комшијата ти ја ебе жена ти:kafence:

:masa:

аха, значи ти ништо не си сторил и затоа ти се виновни Македонците.
Што според тебе можеле а не направиле Македонците?

Кога ќе го срушат Вучиќ од власт ќе им се деси на Србите истото што нам ни се деси овие 7 8 години... Пропаст.. Србија никогаш не била подобра и помоќна од сега колку што е се гледа на секое поле

За нивна среќа ситуацијата е обратна, ние касниме 15 години а не они, нивната "шарена револуција" беше на 5ти октомври 2000та а улогата на циганот муртињо кај нив ја имаа ДОС кои за 12 години ѝ еб*а матер на Србија
Автоматски споено мислење:

Инаку интересно, "опозицијава" у Србија губи доста % и излегува на протести, додека кај нас телето мицко тепа, не му даваат да праи влада, и на крај никому ништо ни протести ни замарања, си се смешка под брк ко нездрав

како е ситуациата србија со изборите колку има разлика вучич во пратеници од претходните избори,
иначе сретна вам крсна слава на ситеslika_2023-12-18_214011861.png

штета што аркан не е жив ќе беше добар кандидат за избори

na fer i demokratskite izbori glasaa pun kur idioti od Makedonija, Srpska i hrvatska,posebno ovie nasive i glasaa za kandidatite na sns,, ke pobedese i bez niv, tolku e silen i bez konkurencija,bespotrebno gi vlecese i delese licni karti niz Belgrad, a kakvo e toa mirno i smireno rasturanje na protesti so koristenje na brutalna sila bas bi sakal da mi objasnis, nemam videno nitu cueno do sega:tapp:

na fer i demokratskite izbori glasaa pun kur idioti od Makedonija, Srpska i hrvatska,posebno ovie nasive i glasaa za kandidatite na sns,, ke pobedese i bez niv, tolku e silen i bez konkurencija,bespotrebno gi vlecese i delese licni karti niz Belgrad, a kakvo e toa mirno i smireno rasturanje na protesti so koristenje na brutalna sila bas bi sakal da mi objasnis, nemam videno nitu cueno do sega:tapp:
а си заборавил кога кај нас МВР на прОливер со службен Мерцедес ја носеше албанката од Призрен што поднесе ПРИГОВОР, па се Прегласуваше во тетовското село..
а Пленковиќ на избори, ВО ЕУ Членка, носеше со автобуси иселени срби од Србија на гласање во Хрватска, со ФРЕЕ превоз и плус ДНЕВНИЦА !!!

pa znaci deka ne e fer i demokratski, nie prvi ke imame sansa da go resime obidzuko na narednite izbori, ama da ne ni se slucat vakvi fer i demokratski pojavi, nemoj golemiot vozd da prati pomos za ,,evropjanive" posto mu odgovaraat povece od bilo kogo drug kaj nas, toj e sepak izvoren radikal, a znaeme kakvi se nivnite stavovi za Makedonija.
a gledam izbrisan postot na koj reagirav ;)

почна мајдан во белград, прозападната опозиција тргна да ја превземи власта, за разлика од македонската шарена каде полицијата седеше со штитовите, овде тргна веднаш да апси....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom