Александар Табаковски vs Миленко Неделковски

• Креатор на темата Креатор на темата ТЕНК
  • Време на започнување Време на започнување

KOj e bolje

• Aleksandar Tabakovski

Гласови: 18 13,8%
  • Milenko Nedelkovski

Гласови: 63 48,5%
  • Vrska nemaat dvajcata

Гласови: 41 31,5%
  • isti se i dvajcata

Гласови: 8 6,2%

• Вкупно гласачи
    130
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
ajde da vidime spored vas koj e podobar komentator?Dvajcata komentiraat odamna,tie sto stalno pratat F1 sigurno znaat za niv dvajca.Spored mene isti se dvajcata imaat mali razliki vo komentiranjeto.Na primer Tabakovski koga ke se zdivi i ke vika me faka smea,Milenko ov vreme na vreme ke kaze nekoja smeska.Najbolje da komentiraat zaedno togas ke bide interesno.Pa cekam vasi mislenja:salut:

abe kakov tabak vrska nema od komentiranje vlezen si e vo nekoj mclaren film... duri i onoj na telma fudbal sto komentira ne se primetuva dodeka komentira deka e navivacki nastroen za inter kolku ovoj sto se primetuva deka e za mclaren.spored nego vozac kako shumaher ne bil najdobar vozac iako ima tolku mnogu tituli! podobro sto go nema zaradi nego lani ne gledav formula na nasive televizii

Миленко кога ќе каже нешо барем ќе се насмееш не е ни пристрасен човекот,а кога го слушаш Табаковски,ти иде да го зафучариш телевизорот низ прозор.

Abe megu niv dvajcata Milenko e podobar ama sepak i Milenko znae da zabega i da kiksa nenormalno kako so kiksase na trkata vo Bahrain

Mиленко е бољи

Многу многу не го слушав Табаковски...али овој Миленко па ИЧ не мозам да го случам...ке почне некоја реченица и праи АААА...АААААА..ААА(ако не знае течно да збори тогаш што коментира) исто така кога ке пустат Team radio овој не го гледа и си продолзува да меле...а ретко кога го преведувал тоа што значи слабо знае англиски
Според мене ПОД ИТНО треба да се мења миленко, ако ништо друго нека вратат некој коментатор со беше порано на МТВ1

Абе Миленко се утепа од лупање глупости во Бахреин,тапа се и двајцата

Абе Табак е поподготвен и поише се разбира од Миленко во Ф1.Ама тоа шо е пристрасен е лошо.А Миленко пак не е пристрасен ама или ќути или го кажува истото од пред 5 мин

И двајцата немаат врска! Инаку Табак е болје од Миленко, зш табакот се дивеше, а Миленко кикс до кикс реди!

Ddime напиша:
Многу многу не го слушав Табаковски...али овој Миленко па ИЧ не мозам да го случам...ке почне некоја реченица и праи АААА...АААААА..ААА(ако не знае течно да збори тогаш што коментира) исто така кога ке пустат Team radio овој не го гледа и си продолзува да меле...а ретко кога го преведувал тоа што значи слабо знае англиски
Според мене ПОД ИТНО треба да се мења миленко, ако ништо друго нека вратат некој коментатор со беше порано на МТВ1

malce kasnam no eve sea procitav pa da ti pisam :) nemoze milenko da ne znae angliski zaso veke dolgo vreme zivee na florida,a da zivees vo amerika,a da neznaes jazik ne mi se veruva :)

Денешниот бисер на Миленко од квалификациите:

Му пожелувам среќа на Хамилтон, а исто така и на Каролина :pos::pos:

Се искршив од смеење :pos:

DoolroX напиша:
malce kasnam no eve sea procitav pa da ti pisam :) nemoze milenko da ne znae angliski zaso veke dolgo vreme zivee na florida,a da zivees vo amerika,a da neznaes jazik ne mi se veruva :)
Абе јас како шо гледам...кога ке пуштат теам радио овој не го преведува, мислам некое полесно ке го преведе...а кога ке има некој потешки зборови си ќути

п.с еден бисер на миленко- Кога беше трката во Бахреин...на бензинските пумпи во Бахреин бидејки нема вода таму пустина е, луѓето од бензинската патот го мијат со бензин да ја тргнат прасината :tapp:

Ddime напиша:
Абе јас како шо гледам...кога ке пуштат теам радио овој не го преведува, мислам некое полесно ке го преведе...а кога ке има некој потешки зборови си ќути

п.с еден бисер на миленко- Кога беше трката во Бахреин...на бензинските пумпи во Бахреин бидејки нема вода таму пустина е, луѓето од бензинската патот го мијат со бензин да ја тргнат прасината :tapp:

dada hahahahahaha pamtam toa koa kaza demek za da ne ide pustinskiot pesok na patekata so benzin prskale hahaahah

Миленко соземи се те молам! Слушај се што збориш! Химна е зборот што го бараш, а не фирма!:tapp:

Згрешив у гласањето... ВРСКА НЕМААТ и двајцата... едниов е МНОГУ пристрасен... а другиов се ГУБИ у секоја кажана реченица.ПОД ИТНО треба нов чоек :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom