Александар Табаковски vs Миленко Неделковски

• Креатор на темата Креатор на темата ТЕНК
  • Време на започнување Време на започнување

KOj e bolje

• Aleksandar Tabakovski

Гласови: 18 13,8%
  • Milenko Nedelkovski

Гласови: 63 48,5%
  • Vrska nemaat dvajcata

Гласови: 41 31,5%
  • isti se i dvajcata

Гласови: 8 6,2%

• Вкупно гласачи
    130
TrTe-MrTe напиша:
Згрешив у гласањето... ВРСКА НЕМААТ и двајцата... едниов е МНОГУ пристрасен... а другиов се ГУБИ у секоја кажана реченица.ПОД ИТНО треба нов чоек :)

bosko trpevski od sitel :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

глегам на хрт, најмногу заради нашиве коментатори, појма немаат, не ни знаат да се возбудат малку, и не знаат кој каде вози, мизерија

Aleee напиша:
глегам на хрт, најмногу заради нашиве коментатори, појма немаат, не ни знаат да се возбудат малку, и не знаат кој каде вози, мизерија
ja moram da gi slusam zosto ne fakam hrt 2

Тапа се и двајцата посебно оној Миленко тапак врска си нема....нешто збори како го седнале у болид некој си сториии .....

И двата се тапа... Кој од кој појке глупости лупаат. Сепак Табаковски е подобар пошо има повеке искуство. А овај другиот... Кај не знае што зборува+ се буни во муабетите = на сред зборање реклами му пуштаат. Кога ке се врати по рекламите овај дури нема сетено дека поминаа реклами од 45 секунди :)

Табак е многу пристрасен, а Миленко се губи во мислите, така да исти се, врска немаат

tabak e povece nacitan,a ovoj drugiv malku se gubi

Абе нзнам дали и да се двајцата ќе биде поарно, стварно Табак знае доста технички работи, ама она негово вреѓање и писрасност ја помнуваше секоја граница, баш ќе беше интересно да видиме оваа година што ќе збореше. Миленко пак ти е друга крајнос историски податоци, статистики и општи информации е на овие двајца ако им додадеш жар и да им се намали од негативните карактеристики може да биде интересно.

Koga go slusnav Milenko kako vika "JEL JE OVO MOGUCE" i koga ja peese italijanskata himna na poslednata trka se mi stana jasno.Znaev deka ne go bigava.A najmnogu mu ja pamtam izrekata 'MECKA SE ZENI MECKA SE ZENI' mislam deka bese za trkata na Japonija........

A TABAK E NEAM ZBOROVI>>>
Abe neka stavat nekoj asalen komentator
Bilo koj od nas na forumov bi bil 10000 pati bolji od niv dvajcata zaedno

Koga go slusnav Milenko kako vika "JEL JE OVO MOGUCE" i koga ja peese italijanskata himna na poslednata trka se mi stana jasno.Znaev deka ne go bigava.A najmnogu mu ja pamtam izrekata 'MECKA SE ZENI MECKA SE ZENI' mislam deka bese za trkata na Japonija........

Миленко е шампион!
Знае тапа трка да ја направи интересна.

Табакоски пак, успева во обратното!

И двата се тапа... Кој од кој појке глупости лупаат. Сепак Табаковски е подобар пошо има повеке искуство. А овај другиот... Кај не знае што зборува+ се буни во муабетите = на сред зборање реклами му пуштаат. Кога ке се врати по рекламите овај дури нема сетено дека поминаа реклами од 45 секунди :)
Друже ај преиспитај се околу искуството мислам дека грешиш колку се сеќавам јас овој брадосаниов има правено интервјуа на многу стари и познати возачи како СЕНА МЕНСЕЛ и др.од таа генерација

Дека и двајцата се за нигде тачно е.
Али од овие двајцава Миленко е дефинитивно бољи. Поготово оваа последнава трка у форула1 у првенството шо беше. Така у живот се неам смеено еј! :pipi::pos2:

Ја искрено 2-3 трки сум прател на Канал 5 кога Табаковски или Миленко коментирале :)
На ХРТ2 си гледам 100 пати подобро коментираат!
А од Миленко и Табаковски подобар е Миленко, затоа што умее да те насмее, а подобро коментира Табаковски. Миленко многу, многу се губи чоекот, последната трка оваа сезона луд беше, снемав ХРТ2 па него го слушав. Кога почна да ја пее химната на ФЕРАРИ :) :) :) , ма да беше на Италија, ама ќе му простиме..:pos2:

Табак е пописмен ама е многу напорен.
Миленко е интересен ама ме нервира што не признава дека навива за Ферари иако тоа се приметува.
Same s**t different way.

Леле незнам кој ќе ме насмее ако не Миленко. А очигледно е дека навива за Ферари, на последната трка здиве "Људи је ли ово могуче!!!" коа почна да се дере, сум се згазил од смеење!!:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom