Пер...знаеш и знам дека има во Лисиче албански фамилии, и сум бил, сум видел. Изглеа си бил на работа не си приметил :smir:
Добро ајде ондак Кисела Вода или Припор!!sd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пер...знаеш и знам дека има во Лисиче албански фамилии, и сум бил, сум видел. Изглеа си бил на работа не си приметил :smir:
Абе, муабетот ми е, се вее, слабо или јако...сепак се вее...what are you guys doing about it? Crying out loud?![]()
Абе, муабетот ми е, се вее, слабо или јако...сепак се вее...what are you guys doing about it? Crying out loud?![]()
Што ти е на тебе ебате будалата ?? Се гледа дека не си од тие калашникарите, ама пак провоцираш цела вечер. Ти представува задоволство или што е работата.Абе, муабетот ми е, се вее, слабо или јако...сепак се вее...what are you guys doing about it? Crying out loud?![]()
Nikoj nema protiv da si go veat. Vo glavno, zoshto seushte znaat do kade smeat da odat.Se drugo, za sega, e pusta zelba.
Nikoj nema protiv da si go veat. Vo glavno, zoshto seushte znaat do kade smeat da odat.Se drugo, bez odluka na mnozinstvoto, e pusta zelba.
placaat pred ustaven i pred mandatarceto
Што ти е на тебе ебате будалата ?? Се гледа дека не си од тие калашникарите, ама пак провоцираш цела вечер. Ти представува задоволство или што е работата.
Што ти е на тебе ебате будалата ?? Се гледа дека не си од тие калашникарите, ама пак провоцираш цела вечер. Ти представува задоволство или што е работата.