Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
bre bre bre skopje go sakate bloody?i jas go sakam london ama nema isto sakam i znameto makedonsko da se vee na na albanska granica,pred albansko soobranie,vo tirana na sekoj cekor sakam harley sakam harem sakam avion ja sakam jenna jameson sakam skopsko.... AMA NEMA!!! frrrr cmokaa
Абе немојте да се филмате . Да не сакате да се вее само албанско знаме . Не мора македонско . Ако вие сакате официјален јазик во државава ќе е албанскиот . Нема проблем .
Не постојат богатства на земјава што можат да не купат(барем на некои од нас) .Може, зашто да не..Са паре?
Не постојат богатства на земјава што можат да не купат(барем на некои од нас) .
чудно, а ја па мислев се досега сме купувале, и куќи низ западна македонија, и закони, и политичари, и власт...лека полека и душа ќе купуваме. Само што уште не нашле начин како да се складира во шише.
чудно, а ја па мислев се досега сме купувале, и куќи низ западна македонија, и закони, и политичари, и власт...лека полека и душа ќе купуваме. Само што уште не нашле начин како да се складира во шише.
Па си купувате вие . А купивте и многу души не секирај се ти . Само ќе видиме како ќе завршат тие изроди . Се се враќа се се плаќа . Само некогаш порано некогаш подоцна .чудно, а ја па мислев се досега сме купувале, и куќи низ западна македонија, и закони, и политичари, и власт...лека полека и душа ќе купуваме. Само што уште не нашле начин како да се складира во шише.