Албанско знаме пред Влада и на граница?

Статус
Затворена за нови мислења.

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.863
Поени од реакции
4.815
Jas sakam da se vee znameto na jamaica pred sobranie i na granica ....poubavo e od albanskoto i plus ima tuka jamaicanci sto ziveeat
Abe ne li vi e jasno deka taa Prostacko,niskointelegentna,partija DUI
pravi samo nekoi eftini glupi prostacki provokacii i da vi kazam od takvi ludze so IQ koj se meri vo mikromikroni i ne treba da ocekuvame popametno nesto setete se koj se i od kaj dojdoa od planini ostavija ovcite i se simna, prost primer poglednete gi kakvi se....
Cista provokacija sto e sledno dui saka da se vee zname i na mesecinata vedanas do americkoto i ako makedonija ne dade togas ke pukame odnosno ke razgovarame,...
Abre jas neznam koj im dade za pravo u pralament da vlagaat ,abe oni ti se u povise raboti carevi (I tuka gi postujem) Ovcarstvo,Kravarstvo,...
Ostajte pametni ludze da ja vodat drzavara a tie gore vratete gi u planina so ovcite
I edno da prasam kakov sozivot sakas bre ti koga za sekoja edna rabota sto e makedonska tebe ti smeta a baras jas da ti pocitujem zname jazik ??
Da ne vees ti zname u cair ili tetovo makedonsko, da ne postues crkvi,himna,???A mi baras tuka zname jazik e da go prasam.......????
Makedonija pominala mnogu vojni i nikoj ne uspeal da ja podeli a nema ni vie moi mili niskointelegentni ovcarcinja odnosno politicarcinja

E ovoj e za vas ...

Attachments

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Нема причина зошто не, со рамковниот, (кој не знам зошто не падна на врховен, туку знам али ај), со не почитувањето на албанските интереси и нивната промоција, не почитувањето на нивното право при кроење на новото име на државата, Малбанија?, самите себе си правите понатамошни проблеми.
Албанско знаме ДА.
И тоа поголемо и погоре.
Македонскиот вентилатор нека дува, за да го бранува, за добар ефект да има кога ќе се снима.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Никола, смени став а? Нешто почна да ми ја сфаќаш поентата, или ми се чини?

@Субзеро - у право си бе, само Милош!! Го Милош, Го Милош. Ама Милош е србин, дај некој македонец од таков калибар? НЕМА!?? :) ах бе момче..ах..

Член од
1 февруари 2008
Мислења
13
Поени од реакции
0
bre bre bre skopje go sakate bloody?i jas go sakam london ama nema isto sakam i znameto makedonsko da se vee na na albanska granica,pred albansko soobranie,vo tirana na sekoj cekor sakam harley sakam harem sakam avion ja sakam jenna jameson sakam skopsko.... AMA NEMA!!! frrrr cmokaa

K

KomitaMKD

Гостин
Абе немојте да се филмате . Да не сакате да се вее само албанско знаме . Не мора македонско . Ако вие сакате официјален јазик во државава ќе е албанскиот . Нема проблем .

B

Borg_Drone

Гостин
bre bre bre skopje go sakate bloody?i jas go sakam london ama nema isto sakam i znameto makedonsko da se vee na na albanska granica,pred albansko soobranie,vo tirana na sekoj cekor sakam harley sakam harem sakam avion ja sakam jenna jameson sakam skopsko.... AMA NEMA!!! frrrr cmokaa

Абе они го сакаа и собранието на Р.М.
Ви текнува кога дојдоа едни мангупи со калашњикови пред Собрание...
И дојдоа алфите ги утепаа од мавање...како магариња......:vozbud:

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Абе немојте да се филмате . Да не сакате да се вее само албанско знаме . Не мора македонско . Ако вие сакате официјален јазик во државава ќе е албанскиот . Нема проблем .
Може, зашто да не..Са паре?

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Isnifrarius Jemailius :pos2: , dali vi teknuva na taa legenda , koga si dojde so ovci pred sud i poznatata izjava , koga go pukaa vojnici bre , moji ovce se plase , pretrpija sok i strav . AMAN LUGE pa do koga ke tolerirame takvi OVCARI . Eden kursum vo glava , cel sarzer vo telo

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Не постојат богатства на земјава што можат да не купат(барем на некои од нас) .

чудно, а ја па мислев се досега сме купувале, и куќи низ западна македонија, и закони, и политичари, и власт...лека полека и душа ќе купуваме. Само што уште не нашле начин како да се складира во шише.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
чудно, а ја па мислев се досега сме купувале, и куќи низ западна македонија, и закони, и политичари, и власт...лека полека и душа ќе купуваме. Само што уште не нашле начин како да се складира во шише.
imate pecatnica za pari ili sinteza na nekoi "materii"...???????...:)
i go znaes toa vicot so hruscov i komesarot za NPVO????

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.141
Поени од реакции
10
подобро за тебе да иновираат нешто ...
инаку си останавте без душа па ни алах нема да ве сака

K

KomitaMKD

Гостин
Па си купувате вие . А купивте и многу души не секирај се ти . Само ќе видиме како ќе завршат тие изроди . Се се враќа се се плаќа . Само некогаш порано некогаш подоцна .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom