CELTIK
magionicar
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 2.909
- Поени од реакции
- 839
so ke vie skopje sakate i gubreto da ni go ocistiteni dade ama neeeeee Skopje go sakame
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
so ke vie skopje sakate i gubreto da ni go ocistiteni dade ama neeeeee Skopje go sakame
ni dade ama neeeeee Skopje go sakame
Za skopje , dojdi vcera i ke go zemes :pos2: . Vaka ja sum do negde razocaran od makedonskiot narod vo globala , cel toj srbomanizam, zemanje na bugarski pasosi i sekogas pogolemo vrednuvanje na tugoto. Do koga taka? Sreka vo mene iam i crnogorski gen koisto ne mi dozvoluva nikogas i pod nikakva uslovi da se napupam. Samo znam deka tolku luge zaginale za da se stvori ovaa drzava , a nie toa neznaeme da go cenime epa cim ne znaeme da go cenime neka ni ja zemat, mozebi togas ke svatime sto sme izgubileni dade ama neeeeee Skopje go sakame
Za skopje , dojdi vcera i ke go zemes :pos2: . Vaka ja sum do negde razocaran od makedonskiot narod vo globala , cel toj srbomanizam, zemanje na bugarski pasosi i sekogas pogolemo vrednuvanje na tugoto. Do koga taka? Sreka vo mene iam i crnogorski gen koisto ne mi dozvoluva nikogas i pod nikakva uslovi da se napupam. Samo znam deka tolku luge zaginale za da se stvori ovaa drzava , a nie toa neznaeme da go cenime epa cim ne znaeme da go cenime neka ni ja zemat, mozebi togas ke svatime sto sme izgubile
Off ete go srbinot se javi. Ke ve pozdravi i Vojvodina naskoro :smir:Zlaten on...:tv:
Inaku, narodot tvoj napaten, e pod hipnoza. Pa potegni inicijativa, osvesti go.:wink:
Зашто да не , ке ви го дадеме одма , само кажете каде сакате да го примите , во Арачиново , Љуботен , Радуша или во некој двор во Радишани :wink:ni dade ama neeeeee Skopje go sakame
Off ete go srbinot se javi. Ke ve pozdravi i Vojvodina naskoro :smir:
Cetnice toa milo . Saka nesto logicno da mu pisam , sinko sinko glej si ja ti Srbija , odnosno Belgradski pasalak i ne me zamaraj mene .Daj smiri si gi crnogorskite geni, i probaj da napishesh neshto logichno.:smir:
abe ti kazav so e domene ic nema greska dajte ja vie mala prespa do korca i pogradec slobodno ako sakate i kumanovo zemetesigo