Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako moze da mi pratete mene sliki sakam da odam so decko mi vo Saranda i denes bev vo agencija i mi go ponudija bas ovoj hoyte cakala za 15 evra od den po covek za perod od 1 avgust. Pa ako moze da mi dadete nekoi podetalni informacii za mestoto, dali ima fakultativni izleti, sto da se poseti, i dali e skapoи јас се вратив денес,која сака да оди таму нека пиши пп.ќе му пратам и слики и информации за све што ќе сака
Ako moze da mi pratete mene sliki sakam da odam so decko mi vo Saranda i denes bev vo agencija i mi go ponudija bas ovoj hoyte cakala za 15 evra od den po covek za perod od 1 avgust. Pa ako moze da mi dadete nekoi podetalni informacii za mestoto, dali ima fakultativni izleti, sto da se poseti, i dali e skapo[DOUBLEPOST=1404754159][/DOUBLEPOST]dali ima neki par sto ke odi vo period od 30 juli ili 5 avgust, vo hotel cakala ako se iznajdeme da se druzime
Јас пред неколку години бев во едно село во околината на Валона , Орикум мислам се викаше и сите беа христијани , многу фини луѓе, само проблем е комуникацијата , многу слабо знаат англиски и проблем е што такви мали места се само за семејства со мали деца не за млади луѓе кои сакаат малку забава. И уште една чудна работа што сум приметила во Албанија е што а дојде 9 саат сите се дома, жива душа нема на улиците , затоа не мислам повеќе таму да одам , многу е досадно.Има ли многу Муслимани таму кај што идете у тие места у Албанија? Или све се Христијани?
За Саранда незнам ама ми изгледа доста поскапо од Валон.Здраво дечки и ние резервиравме за Саранада преку booking,доста евтинио хотелче со две звезди 300 евра за 9 ноки со доручек, малку ми е и чудно да ви кажам.Ако може некој што е бил да ми пише цени во ресторани, кафичи, лежалки колку се, каде да сетаме пошто сум многу малку информирана за оваа место. Неко пишал лежалки 300 денари една или комплет две лежалки со чадор, со пијачка без и сл.
Поздравче