Аква Парк Фест во Пробиштип

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Владетелите на денс подиумите Joris Voorn, Timo Maas Official Page и Funkerman, како и еден од најдобрите македонски хардкор бендови Hardfaced се приклучуваат кон програмата на АКВА ПАРК ФЕСТИВАЛ 2014!

ааааааааааааа JORIS VOORN !!!

Последно уредено:
Кон листата изведувачи за втората вечер на Aqua Park Fest се придружуваат: вистинскиот пионер на електронската сцена и поранешен член на славните Underworld - Darren Emerson и John Digweed - еден од најреспектираните светски диџеи, со децении синоним за квалитет, генијалност и интергитет на електронската сцена! Првата вечер пак, е резервирана за најголемото музичко име во регионот, бендот кој важи за машинерија на концертната забава, но и многу повеќе од тоа – Dubioza kolektiv, урбаните чувари на автентината сонична линија PMG Kolektiv, оригиналните битолчани „ПАРКЕТИ“ и младиот, но моќен хип хоп колектив од Струмица, Divizija! Подгответе се најголемиот open-air музички настан во Македонија!

Ми мириса на добра журка... :))

cetiri strasno kvalitetni iminja :D
ludnica ke e..... digweed,voorn,mass i emerson, sega uste rasporedot da go vidime

Ќе носат некој "суперстар" DJ? Мене и вака ми е супер :D
Па би требало, овие се сите супер диџеи али реално никој не изгледа како хедлајнер, можеби Дигвид, али пак не е тоа тоа... Се зборуваше Тиесто, гледам слободен е на тие датуми, па ќе видиме... И мислам дека фали нешто над 130bpm. :D[DOUBLEPOST=1407268442][/DOUBLEPOST]
cetiri strasno kvalitetni iminja :D
ludnica ke e..... digweed,voorn,mass i emerson, sega uste rasporedot da go vidime
Слушни ги и Prok&Fitch, закон се.

Па би требало, овие се сите супер диџеи али реално никој не изгледа како хедлајнер, можеби Дигвид, али пак не е тоа тоа... Се зборуваше Тиесто, гледам слободен е на тие датуми, па ќе видиме... И мислам дека фали нешто над 130bpm. :D[DOUBLEPOST=1407268442][/DOUBLEPOST]
Слушни ги и Prok&Fitch, закон се.
Види Анџело дали е слободен тогаш :sneaky:

Влезниците по ПРОМО цени од 700 денари за фестивалските и 400 денари за еднодневните, се достапни во продажната мрежа на

emerson i digweed se na 29 vo petok
za drugite se uste nema data :D

Интересни имиња, не се разбирам од диџеиве многу, ама со сигурност идам на Дисциплина Кичме и Елементал, највероватно 2 дена со кампување, девојка ми за Елементал, ја за ДК, како и да е, ќе биде јако :D

Одлична програма ама им фали еден Хедлајнер, мислам дека најзвучното име го чуваат за крај да го објават. Иако сум веројатно најголем фан на Тиесто овде не верувам дека се во можност сега да го донесат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom