Актер/ка кој/а ве иритира?

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
Актер Владо Дојчиновски ( имитатор, бледа копија, крадец на сценарија...) Никола Тодоровски чисто дека се другари па незнаеш кој е полош , Сашко Коцев па добро човеков толку го форсират како “талент“ па јас подобро глумам сигурно од него , неговата смисла за хумор е катастрофална и не ми се допаѓа во Бингото сака да биде Џамбазов , а на Златна бубамара Тони Михаловски дечкото е тотално без врска но си нашол рецепт па не малтетира нас актерки тоа се новиве фацки во Македонските народни приказни незнам ни како се викат

Актер Владо Дојчиновски ( имитатор, бледа копија, крадец на сценарија...) Никола Тодоровски чисто дека се другари па незнаеш кој е полош , Сашко Коцев па добро човеков толку го форсират како “талент“ па јас подобро глумам сигурно од него , неговата смисла за хумор е катастрофална и не ми се допаѓа во Бингото сака да биде Џамбазов , а на Златна бубамара Тони Михаловски дечкото е тотално без врска но си нашол рецепт па не малтетира нас актерки тоа се новиве фацки во Македонските народни приказни незнам ни како се викат
има едни шо ги викаат интерпукциски знаци ,кои е редно да ги употребиш :) . Ова добро намерно затоа што 15 минути дешифрирав ;)

инаку нема некои актери/ки што ме иритираат посебно али ми се одбивни,чист пример Даниел Крек(г).

E_Online_Michael_Cera_90766_300_cera_michael_090808.jpg

Freddie-Prinze-Jr-Biography.gif

jenny.jpg

PatrickDempsey_400.jpg

spade.jpg

kathy-bates.jpg

Зак Ефрон, Патисон (или како и да се вика), Ванеса Хаџенс и

овој

images

Знам дека е пеач, но го бутнаа и во филмска индустрија веќе, за жал

Погоре некој го спомна Сашко Коцев, шала на страна дечкото си ја знае работата, многу подобро од Тони Михајловски.

Ги има многу - сите што глумат во тие тин срањата како Twilight, Highschool Musical и сл. , Том Круз, Џенифер Анистон, Стивен Сигал, но најмногу од сите Николас Кејџ. Едноставно не можам да му ја сварам фацата...штом видам дека тој е во некој филм, нема шанси да го гледам. За несреќа, во последно време е многу активен, прескокнав повеќе филмови поради него.

Ова Николас дека е грк по потелкло или ? :D

Ова Николас дека е грк по потелкло или ? :D
Ја не ни знаев дека е грк Кејџ. Коинциденција у мојов случај...:pos:

Море каков грк. Кејџ е дел од Копола фамилијата, а тие имаат италијанско потекло.

--- надополнето ---

АХАА, НиколАС

Типот не можам органски да го сварам. Во 2 филма досега го имам гледано .. До трет нема да дојдам.

Николас Кејџ е цар стварно не знам како може да ви смета.

он:Не можам да се сетам во моментов.

Сандра Булок не можам да ја сварам :nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom