Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
na primer odite so nekoj i se vi bilo sovrseno ste go sakale najveke vi bilo rozovo a go gledate so druga,vie raskinuvate,toj prodolzuva so nea,minat godini a vas seuste vi e tesko da zasakate nekoj mnogu i poradi toa ste mnogu pretpazlivi od pricina so vi e strav da ne bidete pak povredeni i gubite mngu sansi vo meguvre:wink:me? lekkk?kako da iscezne stravot sto go custvuvate?:smir:
na primer odite so nekoj i se vi bilo sovrseno ste go sakale najveke vi bilo rozovo a go gledate so druga,vie raskinuvate,toj prodolzuva so nea,minat godini a vas seuste vi e tesko da zasakate nekoj mnogu i poradi toa ste mnogu pretpazlivi od pricina so vi e strav da ne bidete pak povredeni i gubite mngu sansi vo meguvreme? lekkk?kako da iscezne stravot sto go custvuvate?:smir:
Ахх. Кога ке засакаш некој со цело срце после кажи го истото. Можеби сме различен карактер и ти полесно преболуваш. Али мене сигурно ке ми треба подолго време да се соземам.:kesa::kesa::kesa:во никој случај нема да ми биде тешко ако го видам со друга. нек си бркаат работа.
дефинитивно животот продолжува понатака....обично во какви било тешки моменти.. сонцето ми е најголема утеха... па кога ќе видам дека се уште ме грее, се потсетувам дека сеуште има шанса за убавините на животот.
а убавината на животот во никој случај не ми зависи од еден човек!
во никој случај нема да ми биде тешко ако го видам со друга. нек си бркаат работа.
Ахх. Кога ке засакаш некој со цело срце после кажи го истото. Можеби сме различен карактер и ти полесно преболуваш. Али мене сигурно ке ми треба подолго време да се соземам.:kesa::kesa::kesa: