Black Rose
дете на цвеќето
- Член од
- 12 февруари 2007
- Мислења
- 1.972
- Поени од реакции
- 38
na primer odite so nekoj i se vi bilo sovrseno ste go sakale najveke vi bilo rozovo a go gledate so druga,vie raskinuvate,toj prodolzuva so nea,minat godini a vas seuste vi e tesko da zasakate nekoj mnogu i poradi toa ste mnogu pretpazlivi od pricina so vi e strav da ne bidete pak povredeni i gubite mngu sansi vo meguvreme? lekkk?kako da iscezne stravot sto go custvuvate?:smir:
Апсолутно не. Решавам да бидам сама само доколку ми треба време и простор за да се посветам на нешто друго, сакам да поработам на врската со себеси и едноставно да бидам јас со никој друг во близина, или чувствувам потреба така речено да се одморам од припадниците на спротивниот пол.
Неуспешната љубовна врска никогаш не претставувала причина да изгубам дел од довербата во себеси или страв од повторно разочарување. А и клинот со клин се избива. И сред период кога ми е најтешко би започнала врска со друг (кој би ми се допаѓал, инаку се е сведено на забава), само затоа што знам дека ќе ги насочам сопствените емоции кон него со истиот интензитет како и претходно, па и со поголем.