Ако имате моќ

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Нешо ко супермен...само + и да бидам невидлив сакам :)
Ке ги користам за нешта што сакам да ги напраам(нејкам лоши нешта)....

Хик...Супермен...мојата прва љубов:pos:
Мило бе,ти си боље:)

Aко би имала моќ би направила многу работи...најпрво - би ги натерала сите они кои извршиле злосторства вистински да се покаат и би им всадила нешто, со што би ги избришала сите лоши спомени кои ги имаат. На сите луѓе би ги направила да заборават на сите злосторсвта војни, да не постои ништо слично во тој нов свет, да има само, љубов дружење и убавина. Сите болни би ги направила здрави како дрен, сите инвалиди би направила да одат, слепите да гледаат, немите да зборуваат. Би направила земјите да немаат влада, туку луѓето со новите мозоци да живеат толку сложно шо никогаш нема ни да помислат на политика :)...и тоа :vozbud:мн би било убаво кога би можела :back:

A да и би ги избришала границите, цел свет би имал едно име -

Да имам моќ на телекинетика или моќ на помрачување на туѓите мисли/умови (кој го гледал "The Shadow" Ќе му биде јасно)

Ако имам моќ, би сакал да бидам глуп за да можам да се уклопам во општеството

bi sakala da bidam nevidliva za da mozam da idam nasekade :)

Да имав моќ,би сакала да бев невидлива и да направам нешто да се искоренат сите лоши работи на светов.

Jas sakam da imam mokj da hipnotiziram lugje, potochno-profesori. Koga kje sakam nekoj da ne me zamara da go poglednam vo ochi i ovoj da pochne da plache. Na primer, me kreva mene biologija i ne znam za toj chas i ona pochnuva da mi vika(kako shto samo ona znae) i jas ja gledam 5 sek vo ochi i ona pochnuva da plache i prestanuva da me isprashuva toj chas:olee:

Би сакал да се родев со моќ за летање ... леле закон ееејјјј!!!!!!

Инаку да можев да бирам, дефинитивно невидливост ...:vozbud::vozbud::vozbud:

Читање мисли дефинитивно!

been there, done that...:pipi:

Јас што би одбрал? - Хммм, летање или телерпортација... друго не ми треба.:)

Него што е ова, се маЊачана, невидливост?:jaj:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom