Ако имате моќ

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Кога би имал моќ би бил на лошата страна. Доколку има моќ би сакал да биде невидливост,читањето на мисли и не ми служи многу,освен што ќе знам што ќе мислат другите,со невидливоста можам:
-Да идам у кој сакам:девојка,другарка,модел и секоја славна личност на гости,па и у туш...
-Да видам одкога ќе се запознаам со некоја девојка што мисли за мене(ќе ја следам кога ќе разговара со другарки,или дома со себе ако си збори)
-Да истепам кога сакам,кој сакам,а тој да се усере мислејќи дека сум дух
-Да крадам што сакам,колку сакам,да имам секој ден парички,да идам по домови да им гледам пасс на сите луѓе што сакам да гледам за адсл јузери и за секакви сајтови каде што треба секакви картички за да доналдирам
-Да посетувам која држава сакам..абе јас можам у станови да влагам и шо сакам да им прам на луѓето па за државиве ќе зборам :)
-Абе шо ќе набројувам уште,шо сакам ќе можам да правам и никој да не знае шо било,како било и кој бил =)

Ако не е невидливост,би сакал да биде моќ за стопирање на времето,ќе можам отприлика се да правам,со измена што пред да влезам у домот ќе треба да запрам времето па да се скријам и после да видам шо како се случува таму,ако сакам да дознаам пасвурд ќе треба да запрам време па да ставам камера на скришно место,па да завршам работа и да ја земам да видам шо како,за натепување уште полесно ќе ми биде ако биде здрвен типот/типката,за крадење исто уште полесно само запри време и зимај пари/јадење што и да е.... значи и ова е добра моќ =)

teleportacija, top.
i nevidlivost e top
da imas mok

jas prvo bi ja iskoristil za mene licno, da si go sredam zivotot.
pa posle ako ostane vreme, da im pomognam na drugite.

luge svestete se aman, kako delite dobra stana i losa strana?
sankir ova e x-men ili spiderman... ili aj kazete so mislevte so to losa strana, ke se priklucite na mafija nekoja ili....

teleportacija, top.
i nevidlivost e top
da imas mok

jas prvo bi ja iskoristil za mene licno, da si go sredam zivotot.
pa posle ako ostane vreme, da im pomognam na drugite.

luge svestete se aman, kako delite dobra stana i losa strana?
sankir ova e x-men ili spiderman... ili aj kazete so mislevte so to losa strana, ke se priklucite na mafija nekoja ili....

Да бидеш на добра страна е да им помагаш на луѓето и да правиш добри работи со помош на твоите моќи,personal gain или лошата страна е да ја користиш својата моќ да си помогнеш себеси,бидејќи тоа би можело да биде и крадење пари за да имаш доволно да се прехраниш,па малце и за подобар интернет,подобар телевизор,едно моторче,па може и патување у странство(се зависи од моќта,нормално)

да читам мисли само,ништо друго

Да бидеш на добра страна е да им помагаш на луѓето и да правиш добри работи со помош на твоите моќи,personal gain или лошата страна е да ја користиш својата моќ да си помогнеш себеси,бидејќи тоа би можело да биде и крадење пари за да имаш доволно да се прехраниш,па малце и за подобар интернет,подобар телевизор,едно моторче,па може и патување у странство(се зависи од моќта,нормално)

охооо.. па нормално првин за мене ќе си мислам...
себичноста е пред се .. лол се заебавам....
неат д акрадам ама, ке сеи го подобрам животот.

Кога би имала моќ...не би била ни добра ни лоша...солист.
А за тоа каква моќ сакам...шејпшифтер...да менувам облици.

Да читам мисли и да можам да влијаам на мислите на соговорникот. retarda:

Манипулатор. :pipi:

Повеќе би бил антихерој,за себе,но лошо ни добро.Инаку добро би било стопирање или успорување на времето искомбинирано со шејпшивтинг.
Мислам,не би сметало:transmen:

Ako imam super power bi ja iskoristila da se teleportiram na site ubavi mesta na svetot i sekako da chitam misli.

ејј како на филмот со оргазмо и поде*нувачот но во овој случај со поглед да растурам

Моќ хехех да се телепортирам :vozbud: не за др. ме мрзи да одам.....

да бидам невидлив !!2
би посетил некои "места" :D

Нешо ко супермен...само + и да бидам невидлив сакам :)
Ке ги користам за нешта што сакам да ги напраам(нејкам лоши нешта)....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom