- Член од
- 6 февруари 2005
- Мислења
- 9.722
- Поени од реакции
- 248
Па пробај си - мене од небо не ми паѓаат : работам цела недела за даги стекнам. :wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eko1 напиша:Хипотетички речено.... прв пат си мислам кого би го/ме "опнал" ако бев геј.... и дојдов до заклучок дека најверојатно тоа би би некој "батка" со истите критериуми што ги барам во женско.... значи: паметен, сладок, добар смисол за хумор и со отворен ум...(гради што ке ми полнат рака морав да исклучам од критериуми) ..... е сега според оваа хронологија логичен избор испаѓа МИСТИЧЕН.... но пошто после ке ми извадат муабети дека нешто му дудлам дека има власт ке сменам....
![]()
![]()
![]()
divine напиша:![]()
![]()
![]()
Одлучи се ... го сакаш Мац или Мистик? Знам дека ти е тешко, двајцата се со власт ама пааааа ... :smeshko:
Eko1 напиша:ПС до Мистик и Маце: Ве молам без ПП или пеење под тераса кај мене и тнт.... вие бидетеси тие што сте.... а јас ке си видам :smeshko:
divine напиша:![]()
![]()
![]()
Одлучи се ... го сакаш Мац или Мистик? Знам дека ти е тешко, двајцата се со власт ама пааааа ... :smeshko:
Macedalien напиша:Ovoj, draga divine, planira raskol kako Buckovski i Petkovski da ni sprema![]()
![]()
![]()
![]()
Мистичен напиша:Ииии, ја дури сега гледам дека сте ме спомнале во некои педерлуци!))
Мистичен напиша:Ииии, ја дури сега гледам дека сте ме спомнале во некои педерлуци!))