Ако беше последната личност на планетава, што ќе правеше?

• Креатор на темата Креатор на темата Dev!L!sH
  • Време на започнување Време на започнување
emi neznam sho ke pravam verojatno ke brojam ovci ...od dek da znam ke se dosaduvam neznam bez drustvo:)

Абе темава ме тера да размислувам и си викам јас у себе: Шо да праам, па 100 % би се мрднал тоа би значело крај на светот бре будалиииии. Алооооооооо, па што ви е на вас бре:pos2:

direktno samoubistvo od nekoe povisoko mesto :nesvest:

хххммммм,па би пробал да создадам нешо клон,ке се дружам со мајмуни:pos2::pos2::vozbud::vozbud:

Ваљда би направил нешо некоја работа шо после мојата смрт коа ке дојде некој нов свет да откријат некогаш дека на таа територија живеел некој или нешо

Во прво време малку ќе уживам во мир и тишина (нешто за кое имам заборавено како изгледа), ама после... веројатно ќе си измислам другарче :kesa:

Па незнам што би правела... Првично ќе сум одела негде да се уверам да не случајно останал уште некој, а после тоа ќе си кулирам и ќе чекам да се случи некое чудо, зошто сигурно ќе има причина зошто само јас сум останала на Земјава.
:salut:

Ќе лудувам, ќе испокршам се живо.. Ќе шетам и одам кај ми душа сака.
И кога ќе ми здосади се тоа, ќе се фрлам од зграда, да пробам и летање.

:pipi:

би умрел од страв!којзнае колку е страшно да се биде сосем сам!:nesvest:

Zeznata situacija, ali ja konstantno bi barala nekoe resenie i bi se nadevala na nekoe cudo, neso so ke me spasi.

ќе си се шетам низ светот... и можеби ако најдам нешто со што ќе може да вратиш живот би вратил жена некоја и би работел да ја вратиме планетава назад хаха

Во ситуација да веке имало жив свет а само јас сум останала...е тогаш ке пробам се што не сум пробала...макар сама..и ке се утепам.:pipi::pipi:

Ќе отидам на аеродром,ќе се качам на авион и ќе учам да летам,ако ми успее у реду,ако не ќе им се придружам на останатите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom