Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
телефонски разговори не значат ништо, само цврсти докази.......патем, најголем дебилизам на сјо е што го зема случајот СОПОТ ... па тој случај е 100% , од истрага до првостепени пресуди на МВРСДСМ и на сдсмсудии... што е битно ако ПО многу години било кој си зборува било што на телефон.. А за случајот СОПОТ во кој загинаа и полски војници имаше силни реакции на европски фактори, се побара расчистување со бандите од планините ... ама лакрдијате е што тие банди беа со подршка од вујче а нивната трага води до бондстил !!
И нормално надлежните од сдсм не ја спроведоа истрагата како треба и ја забошотија работата во старт...
а лакрдиите на сјо ( случајно или намерно) не престануват. Никаде во свет нема да биде заштитен сведок главнобвинетиот !!!
А од заштитен до лажен сведок не е далеку !!

Вчера Фетаи збореше за фактури, пишани трагови. Телефонски разговори, па телефонски разговори, ко расипана лента. Изјави од сведоци и пријави за сведочење има.
Ти спиј си на ку**т и праи ни ги кокоси овде со тоа теориите само ти што си ги сфаќаш.
Само ти срљај си овде ко бот некој....

Ти како основец не можеш да процениш кој е кој. Јас со средно пак нешто сум поднаучил. Мизерија си со навредите. Само тоа знаеш. Туку, со основно до толку.[DOUBLEPOST=1475155194][/DOUBLEPOST]
Ти лапај се и сешто мрсул еден зелен, јас парите ги заработувам, не сум како тебе некој да ме издржува, имбецилу заостанат, па ти уште за нивоа ќе зборуваш? Впрочем, кој тебе ти се обраќа? Јас на еден основец само му реплицирам за навредите кон мене со ништо непредузвикани. Ама тој толку учел... после копал полски WC-а, немал „ука“ за повеќе.[DOUBLEPOST=1475155385][/DOUBLEPOST]
Не знам. Што има врска тој со муабетов? Илија не е јавен обвинител. Тој е пратеник, а пратениците се избираат на избори и не мора да имаат воопшто завршено школо. Не се бара стручност при кандидатурата за пратеник при избори.
ti go postavi kriteriumot 'prosek na faks'
ilija dimovski nema zavrseno faks.
spored tebe,gwbelsce nema pravo da izleze od doma,ne pa da im postavuva prasanja na akademski gragjani kako katica janeva.[DOUBLEPOST=1475186345][/DOUBLEPOST]on a happier note
'o.spasovski rece deka smenite vo MVR se da se spreci partiziranje na ministerstvoto' zatoa nov nacalnik na SVR skopje e telohranitelot na Shekerinska.
mu posakuvam uspeh vo cuvanjeto na sheke..ovaj redot i poredokot.

Последно уредено:
Тоа што остана од сдс само за кочење,клевети,опструкции,интриги.....се експерти па сјо џабе театар приредува кога 2004/5 криминалците од сдс,да,....избегаа во дпмне И пак ќе победат кога и да се организираат избори.

Катица не е, ама претседателката на Уставниот Суд е компетентна.

"Идната уставна судијка Гошева сокрила дека студирала 9 години и имала просек само 6,4"

Инаку ова може да биде многу интересно

Политичката партија може да биде одговорна како правно лице, но досега ниту една политичка партија не одговарала за сторено кривично дело.

Специјалната јавна обвинителка бара кривична одговорност и за политичките партии. Катица Јанева смета дека индивидуалната казнена одговорност е недоволна, зошто некогаш криминалот се извршува во име на колективот и неговите интереси. Поради тоа, според неа, праведно е да се казни целиот колектив, а не само неговите поединци.

Последно уредено:
Катица не е, ама претседателката на Уставниот Суд е компетентна.

"Идната уставна судијка Гошева сокрила дека студирала 9 години и имала просек само 6,4"

Инаку ова може да биде многу интересно

Политичката партија може да биде одговорна како правно лице, но досега ниту една политичка партија не одговарала за сторено кривично дело.

Специјалната јавна обвинителка бара кривична одговорност и за политичките партии. Катица Јанева смета дека индивидуалната казнена одговорност е недоволна, зошто некогаш криминалот се извршува во име на колективот и неговите интереси. Поради тоа, според неа, праведно е да се казни целиот колектив, а не само неговите поединци.

Ако така гледаш треба цел народ да се казни, бидејќи во Македонија се се знае а ништо не се презема. Неучинувањето е исто казниво дело, пр ако има сообраќајка и ако не помогнеш ќе те казнат.

Доволно е едно 100на од погорните ешалони (судии,обвинители,министри) да ги казнат затвор и одземање на имот па ќе видиш како стравот го чува лозјето.
Се друго е игра за некоја друга цел да се постигне во нашава "небитна" територија

14469523_1204195429643560_9185193600620987205_n.jpg

Теткава кога ќе дојде на дневен ред мене тоа ме интересира :)

Теткава кога ќе дојде на дневен ред мене тоа ме интересира :)

Некогаш е добро и со логиката на вмрОВЦА да размислуваш - „Барем милиони да краде бе, сељанка неизживеана!“ Ситна душа, се резили со овие глупости. Не знам од партија како не и мрчат....додуша и тие се од нејзин калибар.

Ќе го јаде и она. Ја имаше во тој случајот за изборни нерегуларности и рекет по фирми во Струмица. Што побрзо тоа подобро.

Еве на дудлачицава и дојде редот.
http://fokus.mk/fokus-express/pratenichkata-rangelova-e-obvineta-za-nasilstvoto-vo-tsentar/

14434826_10154065582806701_7606994105860256777_o-696x463.jpg

Оф до кога нема да го сватат сериозно професионализмот нашиве новинари????. НЕМОЖЕ веќе вака секој со грам мозок да пишувам по весници и да шири дезинформации за било што ( политиката настрана).

Оф мори мајко...Го избришал целиот пост за да ми контрира.
Еве и јас барам од модераторите да го најдат оргиналниот пост што беше на иста страна со моето реплицирање, доколку имаат техничка можност да видат постирано, па бришено.
И се сложувам за бан, или за тебе, или за мене.
Глуп еден.

Инаку, мојот пост беше за да ви покажам двојни стандарди за се што се однесува на пастирот, вклучувајки го и СЈО.
Јебала вас селективна неутралност....

Малку со закаснување (поради банот што неправедно го добив) на обострано барања да расчитиме кој е лажгото јас или ти, се надевам се уште си стоиш на ставот за бан за тебе или мене.
Е сега пошто ти сам знаеш дека си лажго и не треба многу да ти објаснувам, следново ќе биде наменето за другите членови да видат со каков расипан човек си имаат работа.

Значи ти Мистер Лажго на страна 820 мислење 12299 ми реплицира на пост од страна 816, притоа користејќи валкани ниски игри целосно го избриша мјот пост и си вметна нешто што јас не сум го напишал туку тоа ти се вртело во твојот валан мозок.
еве го твојот пост/ реплика
b59a4797969c48a7a15550bdae86faaa.png

е сега ако стегнеш тука на стрелката на следната слика,
screenshot_1-png.156719

линкот ке те однесе на оргиналниот пост на страна 816 мислење 12230, пост кој што сосема е различен од она кое што ти си го напишал. Еве го оргиналниот пост
f9600baa6c5b40d6a4fa2d2234bf99b0.png

Сега се надевам ќе имаш доблест и сам ќе си побараш бан, пошто нели тоа беше твоја желба и барање.

12.000 евра патни трошкови на релација Струмица-Скопје. 12.000 евра сељандурана ја акна државава ни срам ни перде и тоа на најсељачкиот и најпрост начин. И после ќе сме се спојувале со егеј со пирин со куров. Па тие да се нормални има на клоци да раздигаат разни ОМО пиринци разни Виножита све на клоци и што подалеку од нив. 12.000 евра изпоумреа деца од разни банални болести пошто фондот немал пари да даде.

По некоја груба рачуница за да спичкаш 12 бона треба несреќава цирка 500 пути да возела натека навака СК-Струмица. Со оглед на тоа што има богзнае колку станови (за кои не е знајала веројатно), оваа дали три пути има отидено задњиве 10 години у Струмица и тоа на погреб некој.

12.000 евра патни трошкови на релација Струмица-Скопје. 12.000 евра сељандурана ја акна државава ни срам ни перде и тоа на најсељачкиот и најпрост начин. И после ќе сме се спојувале со егеј со пирин со куров. Па тие да се нормални има на клоци да раздигаат разни ОМО пиринци разни Виножита све на клоци и што подалеку од нив. 12.000 евра изпоумреа деца од разни банални болести пошто фондот немал пари да даде.

По некоја груба рачуница за да спичкаш 12 бона треба несреќава цирка 500 пути да возела натека навака СК-Струмица. Со оглед на тоа што има богзнае колку станови (за кои не е знајала веројатно), оваа дали три пути има отидено задњиве 10 години у Струмица и тоа на погреб некој.

Може барала и амортизација за штиклите и стапалата :D

Во овој случај а и за Трезор треба одговорност да се бара и од Државните Ревизори, а и од службите кои исплатиле незаконски, си има правила и норми како се исплаќаат патни трошоци, а тие не реагирале.

А за спојувањето не зависи од нас,оти ни делбата не зависела од нас :P

Со оглед на тоа што има богзнае колку станови (за кои не е знајала веројатно), оваа дали три пути има отидено задњиве 10 години у Струмица и тоа на погреб некој.

Неа на погреб да и одат, јас ќе платам патни трошоци за сите.

12.000 евра патни трошкови на релација Струмица-Скопје. 12.000 евра сељандурана ја акна државава ни срам ни перде и тоа на најсељачкиот и најпрост начин.
И тоа за 6 месеци само патни трошоци без месечните примања плата.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom