ако има на плоштад 500.000, тогаш зошто се плашат од избори ??... или немаат право на глас, да не се платеници од друга држава ?Ако тоа на Бихаќка беа 20.000, на плоштад имаше преќу 500.000!
Е тоа е тоа професионално новинарство. Осет да се немало!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако има на плоштад 500.000, тогаш зошто се плашат од избори ??... или немаат право на глас, да не се платеници од друга држава ?Ако тоа на Бихаќка беа 20.000, на плоштад имаше преќу 500.000!
Е тоа е тоа професионално новинарство. Осет да се немало!
ако има на плоштад 500.000, тогаш зошто се плашат од избори ??... или немаат право на глас, да не се платеници од друга држава ?
Никој не го спори тоа. Ама, и за тоа е потребно време. Не бива за недела дена. А и да бидне, прашање кој судија ќе се погоди.Што има врска, ако имала намера наскоро да поведе некаква истражна постапка против груевкси, сега и да почне одново, доказите и имињата на лицата кои ќе бидат повикани како сведоци веќе ги има, треба само да ги изведе одново доказите и да ги испита сведоците, за што ќе треба многу пократко време од првичната постапка.
ако има на плоштад 500.000, тогаш зошто се плашат од избори ??... или немаат право на глас, да не се платеници од друга држава ?
Кога ќе се откачиш ти од моите улици.
јас си го плаќам интернетот, не ми го дал никој беспари... а дека сум стар сум, ама стар не наседнува на лаги.... Всушност нека плати добро Сорос и ЕУ на сите граѓани од РМ, нема проблем, нека си избираат и власт по желба... ама работата е што тие сакаат за релативно ситна пара на група луѓе да ни ја дестабилизираат државата, ајде нека пробаат така во Грција ??Аман чиче, кој ти приклучи интернет дома?
што сака сорос да направијас си го плаќам интернетот, не ми го дал никој беспари... а дека сум стар сум, ама стар не наседнува на лаги.... Всушност нека плати добро Сорос и ЕУ на сите граѓани од РМ, нема проблем, нека си избираат и власт по желба... ама работата е што тие сакаат за релативно ситна пара на група луѓе да ни ја дестабилизираат државата, ајде нека пробаат така во Грција ??
1.7милиони е избирачки список. На секо изборно место сите партии имаат луѓе и бројат гласови сите заедно...Толку ли сте дебели во тоа главите бре, да му ебам мајката.
Не се излегува на избори затоа што ако 1 милион луѓе гласаат против Грујо, 1.5 милиони ќе гласаат за него.
(Во превод, ВМРО ќе ги лажира изборите како и досега.)
јас си го плаќам интернетот, не ми го дал никој беспари... а дека сум стар сум, ама стар не наседнува на лаги.... Всушност нека плати добро Сорос и ЕУ на сите граѓани од РМ, нема проблем, нека си избираат и власт по желба... ама работата е што тие сакаат за релативно ситна пара на група луѓе да ни ја дестабилизираат државата, ајде нека пробаат така во Грција ??
Мафо ај распрашај дали сликава е вистината, се надевам дека е ова монтажа, али ако е вистина, стварно сте психопати...
![]()
Јебига, има нешто што се вика бројки. Тие се безмилосни. И викаат дека поим немаш.
Е сега, смешното е што сакаш да збориш за работа за која поим немаш.![]()
СДСМ 2011та 370.000 гласа.Ајде образложи, без некои рандом спремени одговори. I am listening.
Си видел ти РЕЗУЛТАТИ од избори ?? Има точно колку излегле на изборите, колку гласале за кого а и колку ливчиња се неважечки...не фантазирај...Еми тоа сакам да ти кажам де, бројат лажни гласови. 1м+1.5м=2.5м, а има само 1.7м гласачи.
Ај заеби, те гледам не ти сече многу.[DOUBLEPOST=1460848053][/DOUBLEPOST]
Овај па ретардов најде да се смее, лол.