Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
E so vakvo svarovski sudstvo,so vakvi korumpirani sudi, so vakvi mizerni odluki. E duri sea nadevajtese deka ke dobiete zeleno svetlo za izbori. Ke kukate i posle 5juni koga ke se odlozat

Ако ги имаат тие снимки и ги објават , да видиме да ја испитаме твојата констатација за паметните вмровски жени . :kafence:
Боље да не ги објавуваат, со други очи ќе ја гледате Радмила. :(

За нас Рада не е божество , ама божеството кај членовите кај ДПМНЕ можеби ќе се сруши , или пак најдобар ефект би било тие верните до смрт ќе стекнат свесност за толеранција и почитување на различностите . :D

Шрекон од Нови Сад ја уценувал уште од Јануари. Пичка ѝ има барано. :pos:

Ермира Мехмети: Ме уценуваат со монтирани снимки
Да е паметен, треба да се договори со ВМРО. Сигурен сум дека има луѓе подготвени да платат за објавување на некои од монтираните. :D

После оваа срамна одлука на кривичниот совет, избори на 5ти јуни само баба кога ќе роди дете

http://fokus.mk/grujevski-ostanuva-vo-shutka-dodeka-trae-zhalbeniot-rok/

Началникот на Петтата управа, Горан Грујевски, ќе остане во притвор во затворот во Шутка, односно одлуката за заменување на мерката притвор со куќен притвор, која денеска ја донесе Кривичниот совет, не е правосилна.

Одбраната и обвинителството сега имаат право да поднесат жалба на оваа одлука до повисокиот Апелационен суд. Додека трае процесот на одлучување на евентуално поднесените жалби, Грујевски останува во притвор во Шутка.

уозбилисе тресеш...
рекетарство е ова
Ајриш паб вчера казнет со 5000 евра, затоа што Судијата Јован Лазаревски кој одреди притвор за Груевски и е татко на сопругата на газда Мане
Tакаа е кога сака на два стола да седи.
И малку е казнет,од понеделник следат и други инспекции

Да е паметен, треба да се договори со ВМРО. Сигурен сум дека има луѓе подготвени да платат за објавување на некои од монтираните. :D
Луда глава е, сè е можно. :D

После оваа срамна одлука на кривичниот совет, избори на 5ти јуни само баба кога ќе роди дете
Едвај чекате некоја банална причина само колку да избегате од избори. Сум видел сум видел, ама вакви плачковци и пички во душа, немам видено. :pos:

E super poradi toj diktatorski mentalitet , izbori na 5juni samo na son ke vidis :)
Мафо, ти за министер се спремаш знам. Јас знам дека не ми е место да ти се мешам, и се тоа. Ама мислам дека сега не е време да додаваш гас на таа тема. Поќути си до четврток.

Мафо, ти за министер се спремаш знам. Јас знам дека не ми е место да ти се мешам, и се тоа. Ама мислам дека сега не е време да додаваш гас на таа тема. Поќути си до четврток.
Vidi vaka :D Edno e da ima izbori i da ne bidat priznaeni, drygo e. pak da se prolongirat. Edna od ovie dve ke e sigurno kaj sho tecat momentalno rabotite, kaj sho nisto ne se prevzede za da se dojdi do tie tolku posakuvani fer i demokratski izbori.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom