Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Vcera mi osamna eden fakt.
Milosevski,gjorcev,pandov,petrovski i co. se prvpat staveni na izbiracki listi posle protestite 1996.
Bogoevski i co. se prvpat staveni na izbiracki listi posle protestite vo 2016.
Nisto li ne naucivme za minative 20 godini?

Прашањата на пратениците до К. Јанева во комисијата беа „без врска“, а нејзините одговори беа на нивото од шивачка од некоја текстилна фабрика со 8-мо одд. Многу слаб капацитет. По се изгледа, точно било дека нивото и е 6,24.

Ти пошо си средњак, не знам колку си компетентен да збориш за просеци.

Борис Трајковски, чувениот државник од дпмне имал 6,15 просек, а да не збориме за „студиите“ на паторот во прилепскиот вечерен факултет.
На крајот на краиштата, тоа што СЈО го поистоветувате со еден човек е тотален промашај. Тоа е тим од обвинители, кои до сега покажаа одлично ниво, интелигенција и елоквенција.

Ако СЈО поднесува кривични пријави против политичари тоа не значи дека води политичка битка туку дека политичарите се криминалци, што на сите ни е познато.

Како може бе во ваква диктатура опозицијата и власта да прават исто криминал па барате рамномерност во пријавите. Дали имате помнење на риба па секој ден нови тези нафрлате.

СЈО е прва институција во Македонија по подолго време што работи независно, тоа не е затоа што така сакал Заев, Грујо или Ахмети. Тоа е оти странците застанаа зад неа и ваква или таква Катица ќе ја истера работата колку што може. Само 10 предмети да успеат да поминат низ судовите целата фашистичка врхушка ќе заврши во затвор.

Ти пошо си средњак, не знам колку си компетентен да збориш за просеци.

Борис Трајковски, чувениот државник од дпмне имал 6,15 просек, а да не збориме за „студиите“ на паторот во прилепскиот вечерен факултет.
На крајот на краиштата, тоа што СЈО го поистоветувате со еден човек е тотален промашај. Тоа е тим од обвинители, кои до сега покажаа одлично ниво, интелигенција и елоквенција.
Ти како основец овде се претставуваш како најпаметен од сите.
А споредбата со други нема некого да го воздигнат, како тебе од основно повисоко. Сепак, моето средно е повеќе од твоето основно.

„фенерџии“ сте со lreal. Гној у темава. Ја полните со спинови, оф-топици, навреди...
Таа шивачката за која збориш, чесно си го вади лебот, за разлика од вашето мизерно партиско удварање.

krstomukoski1.jpg

Овој е „елоквенција“ од ваш калибар. Срам да ти е да го гледаш и слушаш. Не само физичка и интелектуална наказа, туку и преплатен паразит што троши по 30 000 и кусур е***и евра годишно од државава за пат до Вевчани.

Прашањата на пратениците до К. Јанева во комисијата беа „без врска“, а нејзините одговори беа на нивото од шивачка од некоја текстилна фабрика со 8-мо одд. Многу слаб капацитет. По се изгледа, точно било дека нивото и е 6,24.
Kolkav e prosekot na ilija dimovski?

Влатко Ѓорчев студираше 10-тина години и уште е голема мистерија дали тоа рошаво исфрустрирано човече има диплома.
Бонева, кога сдс за работата во ДИК и побара на увид факултетска диплома ја криеше како змија нозете.

дпмне е една партија на „нобеловци“, „полни елоквенција и професионалност“.
И што е најбитно, лично паторот си кажа дека му одговорал изборот на КЈ за прв функционер на СЈО, што би значело дека тој направил грешка при изборот.

Бонева е директно од нива земена, каква диплома бе, таа ни средно нема. Директно од нива ја собрале и ќе ми се прави некоја паметна, таа е глупача невидена.

беа на нивото од шивачка од некоја текстилна фабрика . Многу слаб капацитет.
Ова ти вистинскиот образ, залудно глумиш некој интелектуалец. Твоето ниво на размислување е помало од млечните масти на паковка млеко. Немој да забораваш само дека од тие шивачки морону еден лапаш пари сите овие години.

„фенерџии“ сте со lreal. Гној у темава. Ја полните со спинови, оф-топици, навреди...
Таа шивачката за која збориш, чесно си го вади лебот, за разлика од вашето мизерно партиско удварање.

Прегледај го приврзокот 157049

Овој е „елоквенција“ од ваш калибар. Срам да ти е да го гледаш и слушаш. Не само физичка и интелектуална наказа, туку и преплатен паразит што троши по 30 000 и кусур е***и евра годишно од државава за пат до Вевчани.
Ти како основец не можеш да процениш кој е кој. Јас со средно пак нешто сум поднаучил. Мизерија си со навредите. Само тоа знаеш. Туку, со основно до толку.[DOUBLEPOST=1475155194][/DOUBLEPOST]
Ова ти вистинскиот образ, залудно глумиш некој интелектуалец. Твоето ниво на размислување е помало од млечните масти на паковка млеко. Немој да забораваш само дека од тие шивачки морону еден лапаш пари сите овие години.
Ти лапај се и сешто мрсул еден зелен, јас парите ги заработувам, не сум како тебе некој да ме издржува, имбецилу заостанат, па ти уште за нивоа ќе зборуваш? Впрочем, кој тебе ти се обраќа? Јас на еден основец само му реплицирам за навредите кон мене со ништо непредузвикани. Ама тој толку учел... после копал полски WC-а, немал „ука“ за повеќе.[DOUBLEPOST=1475155385][/DOUBLEPOST]
Kolkav e prosekot na ilija dimovski?
Не знам. Што има врска тој со муабетов? Илија не е јавен обвинител. Тој е пратеник, а пратениците се избираат на избори и не мора да имаат воопшто завршено школо. Не се бара стручност при кандидатурата за пратеник при избори.

Последно уредено:
Ти како основец не можеш да процениш кој е кој. Јас со средно пак нешто сум поднаучил. Мизерија си со навредите. Само тоа знаеш. Туку, со основно до толку.[DOUBLEPOST=1475155194][/DOUBLEPOST]
Ти лапај се и сешто мрсул еден зелен, јас парите ги заработувам, не сум како тебе некој да ме издржува, имбецилу заостанат, па ти уште за нивоа ќе зборуваш? Впрочем, кој тебе ти се обраќа? Јас на еден основец само му реплицирам за навредите кон мене со ништо непредузвикани. Ама тој толку учел... после копал полски WC-а, немал „ука“ за повеќе.[DOUBLEPOST=1475155385][/DOUBLEPOST]
Не знам. Што има врска тој со муабетов? Илија не е јавен обвинител. Тој е пратеник, а пратениците се избираат на избори и не мора да имаат воопшто завршено школо. Не се бара стручност при кандидатурата за пратеник при избори.
Ама се бара стручноста за да си премиер, претседател, градоначалник. А Грујо, Коце и Иванов ептен се школувани.

Јас на еден основец само му реплицирам за навредите кон мене со ништо непредузвикани. Ама тој толку учел... после копал полски WC-а, немал „ука“ за повеќе.

На технички факултет на УКИМ (не на овие спрдачини од денешно време) со 44 испити плус дипломска. Просек 8,3 - не е многу за фалење, ама е без стрини, чичковци, мито, корупција...моите не ни знаеа што студирам. Не знам што општам воопшто со некој како тебе.
Секој малку објективен човек може да го сфати тоа од речникот кој го користам и начинот на кој пишувам.
Голема ми е дилемата зошто поминуваш вака неказнет, а сееш навреди кон секој втор на форумов.

Не бан, него ивичњак од тротоар у глава би ти здрвил.

И ова со Трезор ако не му дојде на некого во глава кој купувал опрема, кој прислушкувал цело време, ако се уште некој си мисли дека се во прашање странски служби и комбиња и Заев, Чауш и Веруш, нека земе подебело јаже и нека си пресуди. Ова е директна потврда кој купувал и прислушкувал. И после оваа снимка со мејлот ако некому се уште не му е јасно како знаеле за Крпач и за помилувањата и за сето тоа што им се спрема, не знам кога ќе му биде јасно, можеби ќе чека доказите да му ги донесе поштар дома па да сфати. Буревесник уште од кога предупредуваше дека ги следат од непосредна близина во некој објект.

Последно уредено:
Абе па затоа Ѓорѓе бара докази за се и сешто, тој дека со средно бил и мора убаво да му се покаже. Да имал завршено нешто повеќе ќе разберел за што станува збор. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom