Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се си во право.
Ама, од таа болна транзиција, ВМРО е 15 години на власт.
Зашто бе не ги осудиле ? Еве ти одговори :
1. Имало криминал ама ВМРО се неспособни да го откријат (и да водат нормална правна држава)
2. Немало криминал, а ВМРО ги користи муабетиве за спинови
3. Имало криминал, ама високи функционери на ВМРО се соучесници ( на било кој начин) во тој криминал

Мене лично ми влече на 3-та опција, ама која и да е, причина плус за промена на моменталниот систем и почеток на санкционирање на сериозен криминал.
А СЈО е на добар пат да го започне тоа....
Па за арно, за убо да е, да се прошири филмот и наназад....
Сите бивши криминалци од сдс 2005/6 избегаа во дпмне и како очекуваш сами себе да се бркаат и затвараат за организиран криминал

има формално за Бранко не една туку 2 постапки... ама ништо не прават... а тие би требало меѓу првите да бидат бидејќи се најстари што ги зеле во работа...
Бранко дури јавно направи ку*ташак со постапките на СЈО, се побуни што бил аболициран од Хорхе, незнаел дека има кривични против него :facepalm:
..толку од сериозноста на СЈО...
Од каде знаеш дека ништо не правеле? Баш ова се муабети.
Туку кажи Хорхе ги помилува па за исти предмети неможе да се гонат пак.

Незнам како специјалнава Гица :drk: не се ангажира за криминалите од минатото .Добро познатите Фиком и ТаТ .Жално е што ги изгореа луѓето со многу пари тогашната СДСМ ,добро и вешто прикрија и се` се заборави ..... (се најдоа жртвени јагниња за смешни казни а
се запустеа фирми ,изумреа луѓе од нервози и стресови,се уништија генерации на луѓе финансиски )
.
Сто пати беше одговорено тоа и пак се правите наудрени. СЈО се занимава само со индиции за криминал произлезени од нелегалното следење на комуникациите. Точка.

А сега што ?
Се измислуваат проблеми И криминали на нешто што е убаво.Сите гледаат што значи бенефитот од домакинското работење а не само својот џеб . Толку многу ветувања од сјо за апсења и докази а дела никаде .Ке почекаме и ке видиме ,доколку и мијалков и сите останати се виновни нека ги судат ,но сепак мислам ситната боранија ке настрада НЕнамерно
Не се измислуваат проблеми, туку ти намерно не сакаш да ги видиш. Домаќинско работење и оваа власт не можеш во ниту едно равенство во ниту еден универзум да ги ставиш.

Ситната боранија, треба и мора да настрада, пошто баш заради таквите и нивните малограѓански амбиции се дојде до ова дереџе.

А таман си реков сите досега знаат зошто е формирано СЈО, еве пак јово наново ТАТ, Фиком, О Џеј Симпсон...
Наредниот со таков бисер оди на одмор

Последно уредено:
А таман си реков сите досега знаат зошто е формирано СЈО, еве пак јово наново ТАТ, Фиком, О Џеј Симпсон...
Наредниот со таков бисер оди на одмор
Машинерија за дефокусирање

Kata e ziv rezil, mozam da Ja zamislam na sudenje so vakov Ne/kvalitet koga ke zariba I zaboravi za koj slucaj e sudenjeto i pocne nesto vo stilot " a aa aaa cekaj da pocneme od pocetok da vidam za koj predmet si obvinet ".

Ај изгуглај го хорхе па врати се на темава да споредуваме резили.

Чисто онака, резултати од прва страна на гугл, име и презиме :pos:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Последно уредено:
I takov horhe bi Ja rasturil Kata na sud a ne pa nekoj stvarno dobar advokat.Duri sega mi e jasno zosto ni eden slucaj ne I pominuva.
Супер е тоа што ги голтате харингите што ви се сервираат :D. Претставата си тече, режисерот си свирка :свиркам:.

Супер е тоа што ги голтате харингите што ви се сервираат :D. Претставата си тече, режисерот си свирка :свиркам:.
Nikoj nisto ne mi servira, nitu me zabole sto I kako ke zavrsi, go kazav toa sto e ocigledno i moze da go vidi sekoj sto ima oci.

Pa da im pomognam na tie sto im treba pomos od Google.
Мислам дека всушност тебе ти треба помош од Гугл, надополнето со гледање на неколку драмски претстави и добро режирани трилери.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom