Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Последно уредено:
За сега, извори кои се вклучени во преговорите , за Телма велат дека на маса биле поставени три барања: Поништување на аболицијата, одлагање на изборите, а Уставниот суд да се прогласи за ненадлежен за работата на специјалното јавно обвителство.

Опозицијата ако одела на нерегуларни на избори ќе победела бидејќи била сигурна во победата а груевски немало да ги признае оти биле нерегуларни
Има ли некој со снајпер да го кикне црпнатиов изрод и да ја спаси Македонија од понатамошно тормозење[DOUBLEPOST=1462986862][/DOUBLEPOST]
За сега, извори кои се вклучени во преговорите , за Телма велат дека на маса биле поставени три барања: Поништување на аболицијата, одлагање на изборите, а Уставниот суд да се прогласи за ненадлежен за работата на специјалното јавно обвителство.
Уставно да се прогласи за ненадлежно во работата на неуставното сјо.
За тој што го побарал ова не го прибираат ни во негорци[DOUBLEPOST=1462987114][/DOUBLEPOST]
eve ti za dpa ajde sega izcezni grevu nieden

http://fokus.mk/nitu-dpa-ne-odi-na-izbori/[DOUBLEPOST=1462985877][/DOUBLEPOST]lele ovie babishtava bi gi zapalil
grdi glupi low IQ stvorenja
на алфа кажаа дека дпа ќе учествува

Последно уредено:
Грујо дава изјава сега за Сител сега. Вика ја видов изјавата на Заев вчера, има време до вечер да поднесе кандидатски листи, нека не се секира ќе ги признаеме резултатите од изборите. :pos:
На кое дно сме стигнати еј.:D Општата комуникација, целава ситуација во Македонија е симната на тешко дно. Овој па дава изјава за изјавата на Зајконо вчера. Што ќе ја коментираш чоече кога нема што да се коментира...човекот кога збори треба одоздоле да има фуснота за да укапираш што сака да каже. :pos:

сите се напињаат за некој наслушкувани работи а ВИСТИНСКИ работи се случуваат, грабеж од 1 милиарда и четиристомилиони и нема реакција, само од Слаџана Тасевска ?? ..што е работата има луѓе посилни и од закон , врзани со опозицијата ама и со власта ???
http://24vesti.mk/transparensi-inte...znismeni-od-sluzhbenici-vo-komercijalna-banka[DOUBLEPOST=1462989850][/DOUBLEPOST]
А наочарите? Државни се и тие? :pos:
наочарите ги дава поклон мерцедес за возачот, треба да се казни пастирот што ги носеше на плажа на мртво море и ги амортизираше леќите

сите се напињаат за некој наслушкувани работи а ВИСТИНСКИ работи се случуваат, грабеж од 1 милиарда и четиристомилиони и нема реакција, само од Слаџана Тасевска ?? ..што е работата има луѓе посилни и од закон , врзани со опозицијата ама и со власта ???
http://24vesti.mk/transparensi-inte...znismeni-od-sluzhbenici-vo-komercijalna-banka[DOUBLEPOST=1462989850][/DOUBLEPOST]
наочарите ги дава поклон мерцедес за возачот, треба да се казни пастирот што ги носеше на плажа на мртво море и ги амортизираше леќите

Чек сеа, за возачот или за тој шо се вози во мерцедесот, одлучисе

Чек сеа, за возачот или за тој шо се вози во мерцедесот, одлучисе
во мерцедесот е предвидено да се возат и повеќе луѓе одеднаш, не само еден, а едни наочари има...

И пак ја спамираш важната тема, за ГРАБЕЖОТ во Комерцијална банка...

во мерцедесот е предвидено да се возат и повеќе луѓе одеднаш, не само еден, а едни наочари има...

И пак ја спамираш важната тема, за ГРАБЕЖОТ во Комерцијална банка...

кога сме кај спамирање, темава е за СЈО, и за се шо украде дпмне , за комерцијална банка отвориси тема и таму соберете се 4-5 души од темава кои сте обесени како крлежи кај пастирот на тестиси и продолжете таму да си ги мерите

наочарите ги дава поклон мерцедес за возачот

Ova go znae sekoj što poveće ja prati avtoindustrijata, no dosega navistina nesakav ova da go objasnuvam da ne bi nafrlil na sebe etiketi.

Sekoj skap brend dava dopolnitelna oprema uz kolata. Ferari pravi kuferi vo koža so boja kako enterierot na klasite koli-"berlineta"

Значи со мерцедесот доаѓаат поклон наочари, плацеви на водно и од 5 до 15 проценти од кај кинезите :pos:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ни два посто не се свесни дека тие шетњи до Крушево или бесплатни автобуски карти им се десетоструко наплатени преку миљардате измислени давачки, задолжителни плаќања, драконски казни (селективно применувани) и обавезни услуги кои никој не им ги бара.

Како на пензионерите им ги зимаат парите, кога тие трошат само за лекарства, а тие се намалија не се зголемија.

Казните за собракајни прекршоци, хигиена, други казни се на место, оти стварно сме покварени.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom