Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште два притвора за ,,Транспортер".

timthumb.php

Требаше уште тогаш да му ги процениме намерите според сликата. :icon_lol:

http://fokus.mk/gruevski-sjo-nema-nitu-eden-dokaz-protiv-mene/

-Со внимание ја проследив прес конференцијата на СЈО. Како и досегашните прес конференции, денешната беше со чиста партиска реторика и човек што не знае кој на која функција се наоѓа, веројатно ќе помислеше дека станува збор за една од прес конференциите на СДСМ, на која се обидуваат да не оцрнат и прикажат во негативно светло нас од ВМРО ДПМНЕ, а пред се мене лично како нејзин претседател, без ниту еден единствен доказ…Жално е што СЈО наместо професионална и независна институција каква што сите граѓани очекуваа, се претвори во партиски инструмент на СДСМ”- изјави Груевски.

:Кезец:

Цела држава ја парализираа за митингот, алал им вера. Од јсп автобуси, со скратено работно време на администрација, сендвичи, аутобуси променети возови.
Цела држава заложник за Николче да не иде у затвор:)

Санкциички во најава. Прво за политичарите, после за народецот.

Цела држава ја парализираа за митингот, алал им вера. Од јсп автобуси, со скратено работно време на администрација, сендвичи, аутобуси променети возови.
Цела држава заложник за Николче да не иде у затвор:)

Добро измислена басничка. Ама на народот му е преку глава оваа ситуација и единствен излез гледа гледа во нови избори.

Во живо од контра-протестот, наскоро и пресметки колку има на метар квадратен :LOL:

Untitled.jpg

Добро измислена басничка. Ама на народот му е преку глава оваа ситуација и единствен излез гледа гледа во нови избори.

:pos::pos::pos:

Дај бе смени некој збор, не мораш баш толкав папагал да бидеш.

Ова со помалото зло е навистина излитена фора.

Кога ќе се најдат во длабоки говна, признаваат дека се зло, ама помало. :pos:

Ти политичар ме направи :) Да не ми искобиш да владејам со државава :)

очекувам КУРир да излези со бројќи од 150-200 000 народ

Дупка пуно пред СЈО. Нема веќе страв пичкици.

Толку и може да се соберат, со се увезените протестанти од Грција и Србија да се наполни едно уличе од Студентскиот до стара Соколана. Толкава е поддршката.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom