АК47 или М4А1?

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување

Koe оружје е подобро

• АК47

Гласови: 276 48,3%
  • М4А1

Гласови: 296 51,7%

• Вкупно гласачи
    572
Dokazano deka nema bolje puska od kalasot u kanterov. Blisku .. nisani u noze , mu go izmestuva nisanot , umira vednas, za od daleku 1 kursum ti e dosta, so mkata i da go pogodis u glava ne umria ako e so pancir ... samo kalasot e potezok za igranje od mkata, zaso so mkata, koa nisanis u nego od blisku go ubivas, a so kalasot ako ti e na nego nisanot i drzis ... plafonot dupki ke go naprais

Калашников РУЛЗ!!!!!!!!!!

kalasot e dokazano najdobro oruzje.jas mislam vaka za pocetnicite emkata e bolje a za pro igracite kalasot e nezamenliv

Да, Потежок Е За Играње Од Ем-ката Но Е Далеку Поефикасен...Посебно За Хеад и Хеад Од Дистанца :)

Ubo si rekoja del od KAJGANDZIIVE do denot si e!!! Koj so sho znajt da si igrat to oruzje mu e naj dobro jas so Kalash kasapana pram. Mozete da go prasate na BOLIGLAVA sho mu se desavat ko ke igrame.

И јас би играл за калаш....:toe:

mozam da potvrdam za bila ama izlegov li pred nego..haha ne se znae ince i m kata ne e losa so prigusuvac..ama kalasot e za poiskusni i mora da imas skills za nego..

jas licno povekje ja pocituvam emkata mozebi bidejku poubavo znam da ja igram :D.. no sepak i kalashot e super
GLASAM ZA EMKA :D:D:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom