АК47 или М4А1?

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување

Koe оружје е подобро

• АК47

Гласови: 276 48,3%
  • М4А1

Гласови: 296 51,7%

• Вкупно гласачи
    572
emkata za mene e mnogu podobra zasto e mnogu poprecizna kalasot e mnogu pomoken ali ako ne pogodis so 2 kursumi nesto ne pravis posle.kupuvajte emka za vase dobro:toe:

ne go slusajte laze! :pos2:
em e poskapa em ne ja biva, na duel nekoj so m ka ja so kalas mu izlevam koga saka :)

Jas ....Pa Kalasot e zakon za mene a fintata e toa sto neznam da pukam inace mn sakam kalas a so emka poseruvam ama ne nogo :D:D:D:D: ):toe::pos2:

т.е оти е повеќе за аматери оти е полесна за користење...калашот рулз

Kalasot e kako awp za mene

Јас во последно време сум го усовршил калашот и играм исто како фамасот и м-ката,па сега повеќе си играм со него :wink:

Како што веќе кажаа... калашот е многу моќно орушје, ама... што ќе ти е моќ, ако немаш прецизност (ова не важи за калаш експертите). Колтот, попозната како М-ка, можеби не е моќна пушка како калашот, ама компензира со тоа што е неверојатно прецизна (барем за мене :)). Така да, М-ка! (=

Ако штекаш подобро емка .....и калашот е добар ама кога си со емка имаш и втора шанса ако го промашиш..:)(калашот не се смирува некогаш)

Kalasot e najmoknata puska za mene samo da znaes da go pukas:toe:

Na kalasot mu e mana blisko rastojanie ama od podaleku mlati i e bolje od mkata, ama pa od blisku mkata rastura.

повекето играчи со калаш играа на среќа ке се распукат на секаде...и ......пааау главата..:jaj:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom