Ајвар

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
It's iVar seasoon!!! Значи пресреќна сум што моите прават ајвар и ми праќаат неколку тегла овде. Аа ќе умрам од среќа.
За глобализацијата на ајвар, да знаете дека каде што ќе ми го пратат ајварот луѓе од 100 земји (сите 7 континенти) ќе имаат можност да искусат дел од рајот.
ајвар ммм....

Дали сеуште стои Ајвер на теглите низ продавнициве и големиве маркети или го решивме спорот со Словенците?
-Не сум бил на пазарување од дамна и не сум видел дали е Ајвар или Ајвер.

Јас мислам дека спорот беше со Бугарите, невермајнд.... мојот ајвар не се погоди, барем првата тура... па затоа ќе прајме дупла од планираното ;-)

Ај мис ајвар! :(
Доброволец да ми прати една тегла тазе ајвар? :love:
Дај ми адресата,ке ти пратам една.xD
Тазе,потазе неможе да биде.Готов е од пред ~3 саати,а една тегла(сам:oops:) ја смувтав :D

Дај ми адресата,ке ти пратам една.xD
Тазе,потазе неможе да биде.Готов е од пред ~3 саати,а една тегла(сам:oops:) ја смувтав :D

-forever-alone.jpg

:pos:

И јас сеа ќе му се навртам (сам :D)

хамбургерот,тостот, хот-догот, бурекот, ќебапот, да беше корисен колку што е вкусен ќе немаше ко него;)
Не заебавај за многу се покорисни отколку ајварот. Ајварот е катастрофа ( не зборам за вкус и самиот гнетам по пола тегла на ден, али нема БАШ НИКАКВА корист од него ) .

Не заебавај за многу се покорисни отколку ајварот. Ајварот е катастрофа ( не зборам за вкус и самиот гнетам по пола тегла на ден, али нема БАШ НИКАКВА корист од него ) .
It's all about living on the edge.

ајвар со салама и јогурт !! леелел комбинација снова !

Купечкиот е недоволно испржен најубав е домашниот по свој вкус е направен.
Јадам само кога го правиме тој ден потоа го нема тој вкус. Гледам уште 10 тина тегли има од лани оваа година нема потреба да правиме. :pos:

Лелелел кога ке му седнам ке си намачкам кришка и одзгора ќе си нарендам сирење ако ми тргне една тегла може да стегнам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom