Ајде малку реално согледување...

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
А добро и МАТ што ги спомна...во валкана игра лицето БЦ ги постави МАТ како единствен национален авио превозник, во договор со четири очи Златко „Јукан“ иако Авиоимпекс беа со двојно поголем капацитет, свои авиони и повеќе линии...

TрН ти си БУГАРОФИЛ и твоите аргументи не се бројат!

emu.gif

Сите знаеме што наследи СДСМ кога дојде на власт 2002 година, благодарение на апашите што пустошеа од 1998 до 2002 кои btw 70% и денес се на добри позиции. Во 2002 економијата беше табу тема, затоа што тогаш приоритет беше сочувување на државата, а без стабилна држава може само да се залажуваме дека ќе имаме добра економија. Кога во 2004/2005 се стабилизираше политички состојбата во државава, почнавме веќе да разговараме за НАТО и ЕУ, и мора да признаеме дека од 2004 до 2006 беше најголемиот исчекор во тој план благодарение на таа влада, и благодарение на таа Министерка за евроинтеграции, патем кога сме веќе тука, ќе ми каже ли некој како се вика довчерашната Министерка за евроинтеграции??

Me iznasmea.
Makedonskata ekonomija bese vo klinicka smrt do sega, poradi kriminalnata privatizacija i grabezot na drzavniot imot od strana na SDSM & Co. vo periodot 1993-1998 g.; ne samo od togas, imame bezbroj primeri i za periodot 2002-2005 (Bacilo, Svajcarski s-ki, Armisko oruzje, Sverc na cugari itn). Od togas propadna makedonskoto stopanstvo, a sega DPMNE go oporavuva.

Iscekorot sto go napravi SDSM za NATO i EU bese cekor nanazad, zosto so unistuvanjeto na makedonskoto stopanstvo i uvozot na 200.000 kosovari i suruvanjeto so niv za destabilizacija na Makedonija, drzavava defatko stana
NEATRAKTIVNA kandidat-clenka za EU. Da se dadea makedonskite firmi na prodazba na magjunaroden tender ili aukcija vo 1995 g., kako sto stori Slovenija, namesto da se dade na SDSM i nivnite pajtasi, sega Makedonija ke bese vo EU i so standard kako slovenskiot.

За факултетот што го има Груевски не вреди да се прави муабет да не беше чичко Глишо немаше и него да го заврши а да не станеше премиер и магистратурата немаше да ја земи. Ама сепак неговите големи паторски чекори се за пофалба само со една забелешка наместо напред чекорите ги прави наназад. А АБЦ за пченицата е во право кога опзицијата им велеше да направат итен безцарински увоз тие велеа дека опзицијата небила конструктивна и дека имало доволно пченица во македонија ама на крајот никој не сака да ни даде пченица.

А за трн уште по паролана што ја истакнува се гледа дека е пробугарски8 настроен затоа што го велича убиецот на многу поистакнати македонски револуционери кои биле за самостојна македонија а не за македонија заедно со бугарија. Еден од тие великани бил Ѓорче петров кој е многу позаслужен од него ама тоа ти тешко на Македонја со вакви луѓе како трн.

За факултетот што го има Груевски не вреди да се прави муабет да не беше чичко Глишо немаше и него да го заврши а да не станеше премиер и магистратурата немаше да ја земи. Ама сепак неговите големи паторски чекори се за пофалба само со една забелешка наместо напред чекорите ги прави наназад. А АБЦ за пченицата е во право кога опзицијата им велеше да направат итен безцарински увоз тие велеа дека опзицијата небила конструктивна и дека имало доволно пченица во македонија ама на крајот никој не сака да ни даде пченица.
Убави соништа ни кажа сега, ама кога се разбуди не ни кажа дали беше со испотени нозе?

Не бе кико ич не бери гјле не сонувам јас за вакви работи ама се потам оти се плашам за својата иднина со вакви лидери како Грујо. Еден од најголемите водачи во светот рекол Народ со ваква младина не треба да се грижи за својата иднина. Но јас сега вака велам Младина со ваков лидер како Груевски треба да се грижи за својата иднина.

hahahahahahahah :tapp:

А за трн уште по паролана што ја истакнува се гледа дека е пробугарски8 настроен затоа што го велича убиецот на многу поистакнати македонски револуционери кои биле за самостојна македонија а не за македонија заедно со бугарија. Еден од тие великани бил Ѓорче петров кој е многу позаслужен од него ама тоа ти тешко на Македонја со вакви луѓе како трн.

zaradi potpisot ?????
pa citkajte za todor ( ke videte dali imalo pogolem MAKEDONEC od taa epoha )

Не бе кико ич не бери гјле не сонувам јас за вакви работи ама се потам оти се плашам за својата иднина со вакви лидери како Грујо. Еден од најголемите водачи во светот рекол Народ со ваква младина не треба да се грижи за својата иднина. Но јас сега вака велам Младина со ваков лидер како Груевски треба да се грижи за својата иднина.

bucko ili rada poarni da ne se ???
sto mu fali na nikola ??

daj porasnete ne zboruvajte za inaet :tapp::tapp::tapp:

pozZ

Ти треба да се плашиш за твојата иднина, со таа што ја имаш на раменици, не со Грујо..Љубе бил предавник...:svirisi::tepa:

Ти треба да се плашиш за твојата иднина, со таа што ја имаш на раменици, не со Грујо..Љубе бил предавник...:svirisi::tepa:

Realno gledano ne se raboti za PREDAVNIK...poveke za MALI DJOKICA i negovata percepcija na rabotite....., inaku vo ponovo vreme nema bas KLASICNI PREDAVNICI megu Makedoncite...osven na nekoj nacin Baj Ljubco :)....drugite vo pogolema mera spagaat vo kategorii od nivo na ZABLUDENI OVCI, preku podmitlivi,drcni gramzivci.....,positni i pokrupni dzepcii i kleptomani.... do nivo na KLASICNI MARODERI, dali uste eden, dvajca od klasata na brat Ljube , ama so druga politicka proviniencija..........:)
Normalno ne gi esapam tuka novoilirskite borci za covekovi prava....tie i onaka ke si odat......cja...:)

Темава не е за Тодор ама јас сите податоци кои ги имам сретнато за него укажуваат на тоа дека тој се залагал за осамостојување на Македонија под Бугарска власт а каква самостојност е тоа не знам. А ако бил Македонец зошто ги тепал борците кои сакале Македонија да се ослободи по мирен пал или само со внатрешна сила а не со помош на Бугарија. А тоа го докажува и фактот дека сите они кои го обожаваат Тодор се пробугарски настроени.

Ехх..Љубе се бореше за ова парче земја, за да дојде некој „македонец“ да рече, „абе нека го осудат“...Ѓорѓи Сугаре му е мајката:vitez:

Ехх..Љубе се бореше за ова парче земја, за да дојде некој „македонец“ да рече, „абе нека го осудат“...Ѓорѓи Сугаре му е мајката:vitez:

Всушност една од причините која доведе Љубе да се бори за ова парче земја беше и самиот тој.Дојде од Хрватска да ни продава “бубрези за мадиња“.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom