Ајде малку реално согледување...

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Gledam, odnosno citam vo temava partiskite shabani od dpmne se obiduvaat da gi izvrtat rabotite.
Okolku srpskoto, dpmnovskata mladina e taa koja porasna na pink i grand produkcija, ne odat na zabava ako ne e srpsko(Minela:) ) sega kako alternativa kaj eden kup moi prijateli clenovi i simpatizeri na dpmne se vrti Bugarskata planeta kako alternativa na Pink.
Kako za primer:
-Koj ja kontrolira diskotekata(ako moze taka da se narece) GRAND vo Marino. Koja e klientelata sto odi tamu.
Se cobani i Shabani so Lavcinjata vo spalna soba.
No se blizi prvi Juni, Asta la vista Cobani :):):)

Gledam, odnosno citam vo temava partiskite shabani od dpmne se obiduvaat da gi izvrtat rabotite.
Okolku srpskoto, dpmnovskata mladina e taa koja porasna na pink i grand produkcija, ne odat na zabava ako ne e srpsko(Minela:) ) sega kako alternativa kaj eden kup moi prijateli clenovi i simpatizeri na dpmne se vrti Bugarskata planeta kako alternativa na Pink.
Kako za primer:
-Koj ja kontrolira diskotekata(ako moze taka da se narece) GRAND vo Marino. Koja e klientelata sto odi tamu.
Se cobani i Shabani so Lavcinjata vo spalna soba.
No se blizi prvi Juni, Asta la vista Cobani :):):)
За некој друг....„чобан“ :):):)

Реално согледување би било дека Зевсот е стварно во право за делот со бугарите инфилтрирани во ВМРО и тој проблем треба да се реши. Иако и јас сум навивач на ВМРО сепак не ми се свиѓа воопшто таа бугарска жичка во оваа наша партија ама за разлика од СДС каде нема ниту еден Македонец ваму барем има наши луѓе.

Реално согледување би било дека Зевсот е стварно во право за делот со бугарите инфилтрирани во ВМРО и тој проблем треба да се реши. Иако и јас сум навивач на ВМРО сепак не ми се свиѓа воопшто таа бугарска жичка во оваа наша партија ама за разлика од СДС каде нема ниту еден Македонец ваму барем има наши луѓе.
Да си ми жив и здрав !!!
Тоа чекав да го чујам цел ден од другар ми Трн...
И наместо тоа...
цел ден рафално се препукуваме пошто некој нема доблест да признае дека некои делови од `тимот`...
не го заслужуваат своето место во таа партија.

А реформите и преструктурирањата...
се нормална појава во тим кој што сака да оди напред.
Поздрав.

Жичка?Абе цел кабел е,а не жичка.Па пола од врвот има Бугарски пашапорт за не дај боже,а другата половина има аплицирано за државјанство.Тоа ти изгледа на жичка?:toe:

Жичка?Абе цел кабел е,а не жичка.Па пола од врвот има Бугарски пашапорт за не дај боже,а другата половина има аплицирано за државјанство.Тоа ти изгледа на жичка?:toe:

Нашол кој да каже!:kesa:

Нема врска бе АБЦ, ти и онака обично си надвор од темата.
Јас само се чудам како спомнуваш бугарски пасоши а ти беше тој што се залагаше за истите и ги оправдуваше.

Сам велеше си земал Бугарски пасош или фалсификат, што ти знам што не прелажа уште, а скокаш ко прво повикан погоре.

Нели ќе го “добиеше“ списокот?

До кај е работава или пак само магла?

де објасни ни што бил и кој е човелот кој живее вечно во твојата свест
Велат, за да не повторуваш нечии грешки, треба да учиш од историјата...

А ти момак, ако не си ја знаеш сопствената историја...што ќе ти е воопшто иднина...? Или за тебе историјата на Македонија почнува од 1946? Со Лазар на чело...и другарот...

Нејсе, има цела тема на форумот за човекот кој живее во свеста на сите вистински Македонци кои знаат кого да почитуваат а кој не...

Ама комуњарите немаат чест, ниту па историјата има било какво значење за нив...Комуњарите ги интересира само да се на власт...

Иако и јас сум навивач на ВМРО сепак не ми се свиѓа воопшто таа бугарска жичка во оваа наша партија ама за разлика од СДС каде нема ниту еден Македонец ваму барем има наши луѓе.

Кои бугари? Оние кои по смената на Љубчо татарот, киднаа со него, и си формираа свое дувло наречено НП?

Ако алудираш на Бонева...па незнам...види дали е земена во обзир за претстојниве избори и воопшто во партијата...А и Љубиша последователно... :)

Милошов за мене не постои па затоа и немора да се дискутира за него...

Немањето никакви аргументи за некаква „лоша“ работа на оваа влада на економски развоен план, ниту воопшто за било која друга институција, ги доведе СДС до тоа најниско можно ниво да вади некакви шаблонски етикетирања што апсолутно немаат никаква допирна точка со моменталните приоритети на нашата држава.

Мене ми е дури и излишно да разговарам сега за тоа, бидејќи е ноторна глупост...

Велат, за да не повторуваш нечии грешки, треба да учиш од историјата...

Кои бугари? Оние кои по смената на Љубчо татарот, киднаа со него, и си формираа свое дувло наречено НП?

Ако алудираш на Бонева...па незнам...види дали е земена во обзир за претстојниве избори и воопшто во партијата...А и Љубиша последователно... :)

Милошов за мене не постои па затоа и немора да се дискутира за него...

Немањето никакви аргументи за некаква „лоша“ работа на оваа влада на економски развоен план, ниту воопшто за било која друга институција, ги доведе СДС до тоа најниско можно ниво да вади некакви шаблонски етикетирања што апсолутно немаат никаква допирна точка со моменталните приоритети на нашата држава.

Мене ми е дури и излишно да разговарам сега за тоа, бидејќи е ноторна глупост...

Што уште треба да се дискутира бе Трн? :)

Видливи се некои работи за тоа кој како работел и за кого, нема бегање и не треба молчење.

Меѓутоа ко што рече, не постојат реални аргументи против минатава Влада на ВМРО, освен оние на Интел за шабаните и музиката во Гранд.
Него поише му лежи Инсомниа...кај Жаре фризерот:pos:

Него заебанција на страна, многу е контрапродуктивно да се дискутира за историја со луѓе кои се образувале од дневна штампа на Геровшки и Латас.

Ништо заеби.. пак на власт бугариве ќе ни дојдат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom