Aјде Македонци заедно да се смееме!

• Креатор на темата Креатор на темата Borg_Drone
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
De bre so taa sobirankata... Odma idam poradi tebe ...not! Ako trcev po zborot na sekoj Albanec ke trebase i mene gasna komora. Vistinata e deka si uste eden (za zal) nedokvakan Albanec i edino proteruvanje od drzavata e lekot.

Ела бркај ме!!!Да видиш како ке те снема и тебе и сите со тебе од државата,абе дете не ме знаеш немој утре да речеш татко ти останал без работа.:)

Ti be ni 2 grama mozok nemas. Aloo svesti se. Ne zivees u Nedojdija. Tamu mozes so sakas da pravis so Alisa i zajceto, tuka ke se klajnes pred Makedonecot. Oti podolno nesto od toa da bides Albanec nema. Na krajot ste od sindzirot na ishrana :):) Podolni se od kucinja.

Ај добро, штедете го MIRC-от, ве молам продолжете и немојте ни случајно да постувате по темата.

Смејте се, македонци. Иако... или Ахмети има некоја чудна смисла за хумор која јас не ја разбирам, или човекот е сериозен... Терајте живот.

Само ме интересира дали ке го банираат кики,оти ако ја пцуев некој копиљ мопиљ ке следеше 3 месеци бан..

Poyol ti grdo kopile. Zasluzuvas po edno od site macenja sto Hitler im gi pravel na evreite. Ti si zgreseno od mal. Tatko ti mnogu ti staval toa beloto kapce na glava i mozokot ne ti se razvil. Idi igraj si so zolja be kopilj.

За да не испадне некој да каже дека неправедно банирам, ова е првата навреда на ваков нискоинтелигентен начин, на темава која одамна има фатено сосем друг правец.
Кики, ако се олесни, а верувам дека се, оди малку излези и прошетај, кажувај го ова некому во лице, дека нема што да правиш деновиве на форумов.
А за другите, темава ја заклучувам затоа што не е насловот конфликтот во 2001! Како да не знаете да читате, веќе мака ми е од тоа секоја тема да се сведува на тоа!
Ајт!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom