- Член од
- 17 јули 2006
- Мислења
- 3.114
- Поени од реакции
- 22
И пак после натегање у офтопик, и јадење трици на тема македонци наспроти албанци по стоти пат, мене уште ни еден албанец на форумов ме нема запознаено кои се тие права што им фалат, па они се осеќаат хендикепирани во општеството. Без никаква навреда ве молам еден список чисто колку да знам, вака од 2001 навака мене уште не ми е јасно што им фали сега, а шо пред тоа им фалеше.
Nese raboti za prava. Vo naukata e poznato pod ime hipohondrija. Se raboti za izednacuvanje na pravo na drzavata imeno se raboti vo najlesen nacin vo binacionalna drzava ili federlana edinica sostavena od makedonci i albanci.Slicen na belgiskiot model , so sto vo idnina bi doslo do otcepuvanje na eden del i toa po miren pat , i sozdavanje na big dream albanija made.
Ama nikoj Albanec nema made da go kaze javno oficijalno , mozebi sitnata boranija radikali od tipot na bradulj mahmuti gafur adili i kompanijata
Ili ako kako prvenec uspeam da te ubijam tebe a na tvojata dzenaza i na mene mi se place???Sto sum dobil jas?Dosta mi se rani na srceto...i ono ima kolku izdrzuva.
капиш?