Aјде Македонци заедно да се смееме!

• Креатор на темата Креатор на темата Borg_Drone
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Jas sum ucel istorija, i toa od kniga na makedonski jazik , ke se obidam da ja najdam i da se ubedite i vie deka ucev deka makedonskiot narod e dojden so drugite slavjanski narod , mislam bese okolu 6-7 vek , i deka makedoncite se vo grupata na juznite sloveni. Pamtam mnogu dobro ovaa.

А јас па од истата книга учев дека староседелци се Античките Македонци и со 'преселбата на народите'' се измешале на овие простори па ај ти докажи дека јас не сум од нив туку дека сум од Словените ''дојдени''...и плус абе само кај вас бе има потекло по мајка е како може такаsd
значи материјата е иста само ти си го слушаш Аљи .

Jas sum ucel istorija, i toa od kniga na makedonski jazik , ke se obidam da ja najdam i da se ubedite i vie deka ucev deka makedonskiot narod e dojden so drugite slavjanski narod , mislam bese okolu 6-7 vek , i deka makedoncite se vo grupata na juznite sloveni. Pamtam mnogu dobro ovaa.
А извини да те прашам нешо.Пред да дојдат Словените кој живеел на овие простори???

уф леле сега го гледав се прснав од смеење

дефакто со албанците нема соживот и треба да се гледа како на подлуге исто како на бугарите и грците

А вие Албанците од што потекнувате???? Од Геги или Тоски????ПОшо според вашата логика не може и двете???

Gegite i Toskite se albanci endite zhiveat vo gorniot a drugite vo dolniot del na Albanija,Problemot ne e tamu Pravnice vie stvarno imate kolketiven problem jas bev svedok imashe vo podforumot istorija tema za vasheto potekklo i anketa normalno rezultatite bea fifti-fifti,znaci polovina si misli deka se anticki makedonci a druga polovina deka se sloveni sega ajde odi i razberi se a plus vo knigite za historija pishuva deka ste Slovenci

e zosto togas ne si naucil deka i prostorite na denesna albanija gi naselile ovie narodi koi dosle od istok baj da vej istorijata treba da se menuva na nacin kako sto se otkrivaat novi dokazi za samata istorija

Еве ја новата историја што ќе ја учат децата :pos2::pos2:

Па види и тоа е можно..

Мислам гледај, за Античката Историја тоа ќе учиме а за поновата историја на Македонија ќе учиме дека и ВМРО и Балистите се бореле заедно со Комунистите а Комунистиве биле во Алијанса со Фашистите....

WTF?
:pos2:

Мене Груевски да ми го пуши. :)

on topic: Шо ку* сеа одма само да пцујате,пцујте влице не вака пичкарски,пак овај Али(правниче) го пцуе преку нет,а живо пред него ке се помоча,мочковци сте.

Gegite i Toskite se albanci endite zhiveat vo gorniot a drugite vo dolniot del na Albanija,Problemot ne e tamu Pravnice vie stvarno imate kolketiven problem jas bev svedok imashe vo podforumot istorija tema za vasheto potekklo i anketa normalno rezultatite bea fifti-fifti,znaci polovina si misli deka se anticki makedonci a druga polovina deka se sloveni sega ajde odi i razberi se a plus vo knigite za historija pishuva deka ste Slovenci
Не беше тој резултат крвавецу. Повеќе беше за Антички Македонци и другите беа за мешавина. Скоро никој не беше за Словени освен можеби некои Бугари.

Pobednicite ja pisuvaat istorijata pa taka moze da se najdat najrazlicni podatoci.
Koako prvo juznite sloveni koga dosle na ovie prostori tuka ziveele nekoi lugje so koi tie se pretopile zatoa sto nemalo genocid. Vtoro kako ni ostanalo imeto nepromeneto do denes. Treto imam negde procitano deka segasnite t.n. Albanci bile nekoe pleme so mnogu los mentalitet koe ziveelo vo turcija i im bile konjusari na turcite i koga oni morale da se povlecat od makedonija ni gi ostavile na nas kako prokletstvo na ovie prostori.

on topic: Шо ку* сеа одма само да пцујате,пцујте влице не вака пичкарски,пак овај Али(правниче) го пцуе преку нет,а живо пред него ке се помоча,мочковци сте.
Ти се мочаш често в кревет??

A бе проста работа, после владеењето со Египет, сега и Александар е нивни:pos2:. Како што оди работата ќе дојде дека и ја откриле Америка, први отишле на Јупитер и уште многу други работи:pos2:

Абе овој тачен е?! Некој му кажал нешто ама овој не сватил па сеа тресе зелени. Абе срамота за него.

Мене Груевски да ми го пуши. :)

Добро де човече тоа ти е интернет. Да сереш и да вреѓаш луѓе што не ги знаеш и луѓе на кои им се плашиш. Еби се Џорџ Буш, еби се Осама, еби се Мајк Тајсон. Ми можат ли нешто ?? опушти се и вреѓај :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom