Ајде да правиме рок бенд!

• Креатор на темата Креатор на темата Unknown013
  • Време на започнување Време на започнување
глеам последниот коментар на темава е години назад. хехех

али интересната работа е шо бендов бидна сепак после доолго време. :)

ова се дешава - :)

Интересно, многу интересно. Да најдете некој јак женски готски вокал и да додадете по некоја солажа и по некое движење (трчање) по некоја молска скала да звучи по мрачно(по неокласично) и ја решавате работата барем кај мојот вкус :) :)

Е сеа баш разгледав некои нови коментари има на темава... Женски вокали си има бендот веќе (не се пуштени снимки многу многу) али ок си е.

А за тоа акордите ако бараш мрачни работи, ќе се најде у некои од другите песни. Не е само оваа :)

Интересно, многу интересно. Да најдете некој јак женски готски вокал и да додадете по некоја солажа и по некое движење (трчање) по некоја молска скала да звучи по мрачно(по неокласично) и ја решавате работата барем кај мојот вкус :) :)

Ај види ова :D

Vo vrska so
Vaka so drugar sakame da formirame bend svirime gitara veke 3 godini i ni trebaat basist i tapanar,po moznost i maski vokal.Sakame da svirime nesto kako Pearl Jam,RHCP,Jimi Hendrix,AC/DC,Nirvana...Po moznost da bidat pomladi 14-17 megjutoa i postari se dobrodojdeni.Od Skopje sme pa ke ni treba nekoj sto e isto od Skopje.
Najdovme basist ke ni treba uste tapanar ,a po moznost i vokal pisete site sto ste zainteresirani ..Pozdrav:)

Јас свирам на сентисајзер ( и имам свој дома) ак некој сака од радовиш/струмица да праеме рок/метал (само не дет метал) бенд слободно нека пише ПП :)

Vo red, se sobravme 2 gitari,bass gitara i pejac.Ni treba uste tapanar kako sto kazav stilot bi trebalo da bide nesto sto ke ni prilega na site ama vo glavno da bide od prilika rok..

Back
На врв Bottom