Ајде да правиме рок бенд!

• Креатор на темата Креатор на темата Unknown013
  • Време на започнување Време на започнување
глеам последниот коментар на темава е години назад. хехех

али интересната работа е шо бендов бидна сепак после доолго време. :)

ова се дешава - :)

Интересно, многу интересно. Да најдете некој јак женски готски вокал и да додадете по некоја солажа и по некое движење (трчање) по некоја молска скала да звучи по мрачно(по неокласично) и ја решавате работата барем кај мојот вкус :) :)

Е сеа баш разгледав некои нови коментари има на темава... Женски вокали си има бендот веќе (не се пуштени снимки многу многу) али ок си е.

А за тоа акордите ако бараш мрачни работи, ќе се најде у некои од другите песни. Не е само оваа :)

Интересно, многу интересно. Да најдете некој јак женски готски вокал и да додадете по некоја солажа и по некое движење (трчање) по некоја молска скала да звучи по мрачно(по неокласично) и ја решавате работата барем кај мојот вкус :) :)

Ај види ова :D

Vo vrska so
Vaka so drugar sakame da formirame bend svirime gitara veke 3 godini i ni trebaat basist i tapanar,po moznost i maski vokal.Sakame da svirime nesto kako Pearl Jam,RHCP,Jimi Hendrix,AC/DC,Nirvana...Po moznost da bidat pomladi 14-17 megjutoa i postari se dobrodojdeni.Od Skopje sme pa ke ni treba nekoj sto e isto od Skopje.
Najdovme basist ke ni treba uste tapanar ,a po moznost i vokal pisete site sto ste zainteresirani ..Pozdrav:)

Јас свирам на сентисајзер ( и имам свој дома) ак некој сака од радовиш/струмица да праеме рок/метал (само не дет метал) бенд слободно нека пише ПП :)

Vo red, se sobravme 2 gitari,bass gitara i pejac.Ni treba uste tapanar kako sto kazav stilot bi trebalo da bide nesto sto ke ni prilega na site ama vo glavno da bide od prilika rok..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom