Онака...не е лошо,али не е ништо посебно. Во глобала добро е.
Логика немаат сандалите со кардиганот (шалот бел). Ташната е екстремно грда.Бљак.
Безвезе. Хелен Мирен е позната по ваквите бои т.е тонови шо ги носи, нејзин стил се, али оваа комбинација е убиство.
Чевлите се дефинитивно лош избор,инаку останатото ќе се проголта некако.
Едвај ја познав бре!
Што ќе беше ова пудра на неа, цементирана е!
Во глобала у реду е. Ништо посебно ипак.
Еј,стварно убави примери...
Ми е допаѓа ташната,дури и премногу,стилот не е измешан па обликува слатка комбинација.И шеширот како додаток е на место.
Убаво искомбинирано,само во очи ми влегува белиот мантил,не е баш на место.Фармерките се одлично комбинирани со сандалите.
Незнам која е госпоѓава,сепак убава комбинација има направено,се гледа дека е постара жена а градникот и е екстра изберен.Се е ок,само розевите чевли не ми се вклопуваат.
Можеби е до мене-Мразам чизми над колениците,шпицов ми е бљак,а она нагоре е ок,ништо посебно.Ми се допаѓа фризурата.
Sekojdnevna kombinacija, samo sto cantata ne i odgovaa so cevlite.Jas bi gi trgnala belegzite i bi klala nekoe stosno,vpecatlivo lance.A i sesirot ne e po moj vkus.
Ne mi ostaj nekoj vpecatok.Me bendisvat samo farmerkite.
Mislam deka nema potreba ova da go komentiram posto e ziva utka.
Kombinacijata nekako ja skusva, ili pak e stvarno niska.Bluzata ne me endisva a i fali i nekoj dobar nakit.
Red carpet т.е црвениот тепих е место каде што ѕвездите се прикажуваат во најдобро светло, но може и најлошо. На сите познати случувања и доделувања на награди токму на црвениот тепих се случува натпреварување меѓу ѕвездите за кој е најубаво облечен, а воедно и натпревар меѓу дизајнерите за тоа кој има најмногу модели, најдобри дизајни и слично. Тука се наоѓаат креации за кои сонуваме од кои здивот застанува, но и такви кои се тотално аут кои не заслужуваат ни по дома да се носат, а камо ли на црвениот тепих.
Синојка се случи доделување на Оскарите. Најпознатите луѓе од филмската индустрија прошетаа на црвениот тепих. Еве ги најинтересните креации:
Црвениот тепих исто се користи и кога познати личности од спортот, политиката и друго се пречекуваат со највисоки државни почести!
А што се однесува до Оскарот, овие ми се омилени фаци 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.