Ајде да оцениме ...

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Леле ептен сте ја збркале темава ... Слики ЕДЕН куп ...

Од сега па натаму секој што ќе сака да постира на темава треба да ги почитува правилата :

Сликите да се ставаат на подолг временски период (да има поминато повеќе од 2-3 дена за да се стават нови слики) ...
Да не се ставаат повеќе од 5 слики ...
Без превулгарни коментари ...
Секој кој што сака може да стави слики(само да не бидат преголеми, некои нормални димензии) ...

Значи мислам дека е јасно :bil:

Еве некои слики за да почнеме со убаво ...

ashlee-simpson-purpleshirt.jpg

christina-aguilera.jpg

jessica-simpson-orange-outfit.jpg

james-blunt-petra-nemcova.jpg

:smir:

Nisto posebno.

christina-aguilera.jpg

Mi se dopaga epten, posebno kondurite, razbivaat monotonija i se bas po moj vkus. I ubavo i stoi karminot.

Ne mi se dopaga kako i stoi, megutoa cizmite se ubavi, isto i cantata, a fustanceto bi mozelo da se kompletira so farmerki-poubavo bi bilo!

Mmmm, neznam koja e lepoticava, ama kako za ednostavno oblecena, izbrala top kombinacija. I bas si odgovaraat so James, oti i on mi e nekako takov tip. Sepak, nisto posebno!

:smir:[/quote]

hmm ja gledam slikata ali ne predizvikuva nisto bas kaj mene,kako sto kaza ECI nisto posebno
christina-aguilera.jpg

ova bas ne e moj stil osobeno ne crnata boja ali ona bas dobro go nosi i i stoi.bi mozela mozebi da stavi nekoj mal detalj vo boja da ne e volku DARK

ne mi se bas sviga,ova duri i ne mi lici na fustance:raz:

:vozbud: u jeee mnogu mi se sviga,ednostavna ali preubava devojka,fina maicka,sukknja,sve

christina-aguilera.jpg

Вештачки ми изгледа со таа боја на косата и аман, планира ли некогаш да го тргне црвениот кармин?
Инаку не е воопшто лоша, само некако... Не се` ова заедно.
У, енд ај лајк д јакна.:vozbud:

Закон е. Девојчето се вика Петра Немцова, од Чешка ми се чини дека беше.
И ептен ми се свиѓа како изгледа на сликава. :)

ми се свиѓаат фармерчињата и ташната...само другачие мислам би можела да биде маицата или копшулата
christina-aguilera.jpg

не знам зашто ама кристина имала и подобри моменти

све ми боје лепо стоје....катастрофа

Џејмс Бланр,стандарно у фармерчиња,а девојкава не ми остава некој ауу впечаток..просечно

Вака ми се сфиѓаат комбинациите на боите, ама целиов изглед некако не ми иде. Хмм, блузево е слатко, ама малце широко. Фармерките се топ, штикличките исто така. На ваква јака боја би требала да носи некоја најобична црна ташничка. Што знам и вака ми се сфиѓа. Убаво се носи типкава.

christina-aguilera.jpg

Лелее фаца одвратнааа ... Ај да не гладам фаца, на изглед е многу убаваа ... Црно - бела комбинација, знаеш дека никогаш не промашуваш ништо ... Убава е ... Само ме чуди во последно време Кристина со комбинацииве на боите и општо ме чуди што се на се на неа преовладуваат само две бои, сум се навикнала да она секогаш да биде како велигденско јајце (сви ми боје лепо стоје) :devojkr:

Бхх, се засебно, значи целава облека посебно комбинрана е супер (посебно фустанчето и чизмите) ... Ама вака се во едно натрупано е глупаво и невкусно и неубаво некако. Наочариве не ми се допаѓаат како стојат со фустанчето. Потоа да земеме дека на неа има испомешано едно 5-6 бои. Не, не не би се облекла вака во никој случај ... Не е убаво ... :UMORNO:

Многу едноставно, две-три бои се на се во комбинацијава , многу убавооооо ... И плус Петра мислам беше знае како да го носи сето ова ... :OK:

Dobri i se farmerkite,ali ne mi se dopaga kombinacijata koja ja napravila.
christina-aguilera.jpg

Ubavo, moze da gi isfrli paltoto i tasnata ne mi se dopagaat.

Ne ubava kombinacija, sekoe posebno bi bile prekrasni ali vaka zaedno katastrofa.

Ova e veke pogodok.Ali sepak tie patikite nekako ne mi stimat, ali moze da pomine.

Ммммм, Ешли шо си убава! Нежна комбинација, онака едноставна и секојдневна! Ми се свига!
christina-aguilera.jpg

Исто како Ема, ми се допагаат чевлите, разбиваат монотонија, друго онака едноставно не ми остава којзнае каков впечаток! Патем со секоја комбинацаја носи црвен кармик! Ке го извади ли некогаш?

Оваа слика мислам дека од снимањето на филмот забораив како се вика, оној со глумците од Џекез! Не ми се свигаат чизмите ич, а фустанцето многу подобро ми стоело да било искомбинирано со тесни фармерки и убави нежни чевлички, вака не!

Џејмс и Петра! Пар од сништа! Ептен си одговараат! Петра е прекрасна, преубавоп нежничка комбинација, само уште чантата да беше црна и ок се ке беше!
Џејмс супер е! Не сум навикната да коментирам на машки, али вака мене топ ми е!

73883361ma6.jpg

не е лошо фустанчето,ама...она од што е слаба не и стои....
73883736mg6.jpg

моделот е ок...ама бојава некако у очи многу ми паѓа..не ми се допаѓа
73883717rb7.jpg

Интересно е фустанчево..не е лошо

73883361ma6.jpg

не ми се свиѓаат сандалите, кај ги нашла портокалови, а фустанчето... убо е, само можело таа лентата да биде портокалова колку да и’ одговара на сандалите :toe:
73883717rb7.jpg

хмм... шо знам, не ми остава некој посебен впечаток, едноставно, не е лошо
73883736mg6.jpg

моделот ко модел ми се свиѓа, ама бојата ми е многу дречава :mutava:
а и фризурата ми се свиѓа

73883361ma6.jpg

Fusanot e dobar iako kako sto go gledam nadole poveke mi zalicuva na bajnarka.Mozela barem nesto portokalova da stavela na fustanot kolku da i odgovara so stiklite.
73883717rb7.jpg

Ovoj ne mi se dopaga
73883736mg6.jpg

I ovoj ne.Katastrofa

73883361ma6.jpg

Fustanceto petce,epten mi se dopaga i da bi i stoelo poubavo koga mi se popravila.. i epten super kombinacija so cevlite a i onaa tetovazata na nogata e interesen detal..i davam 5ka na nicol !
73883717rb7.jpg

Hmm..pa nisto posebno ..interesni cevlicinja i super i prilega za kombinacijava
73883736mg6.jpg

ne mi se dopaga ..bojata e nekako brbrbrb a i modelot da e dobar dzabe ako materijalot e promasen!Ama mozebi i ubavo stoi koga ja gledas do racete i se e okey posle nadolu e preterano i ne mi se dopaga kako zavrsuva.podobro bi mi bilo koga bi bil obicen nadolu do kolenata.. ali it is what it is:)

:smir:

00000352932006102312374pw2.jpg

мммм фустанчето е петка... само сандалите ми се некако безвезе... а и фризурчето
bf.gif

25362412io7.jpg

мммм... ај лајк ит... можда не е да паѓаш во несвест ама пак прв пат да ми се свиѓат :toe:
gucci05ec6.jpg

хммм..... моделот е супер... ташничето сејм... се’ на се’ петка :devojce:
longoriafu9.jpg

горниот дел не ми се свиѓат... другото е ок :devojce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom