Ајде да оцениме ...

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
[
6169lopezjennifer02dp2.jpg

Ne mi se dopaga fustanot,epten e kako kombilizon,a frizurata i e kako da stanala od spienje.
posh0sz9.jpg

:vozbud: Super!Nemam zborovi.Edno od najdobrite izdanija na Viktorija Bekam,prekrasno i stoi.Se e super.:vozbud:
bsperascowboy04020706gp6.jpg

Loso,mnogu loso..:tapp:

Grejt!! Es uzuali toa e j.lo..!!Epten super kombinacija..fustanceto petka i izborot na nakit e soodveten so oblekata ..a i kosata i e top.!!i like it
posh0sz9.jpg

Fino..pretty ..odlicno;)

Pa izgeda britni vo ovie momenti najmalku vreme odvojuva na oblekata!
Fustanceto i e super malce cizmite mi delat a katastrofa i e izborot za na glavata sesirot!

:helou: Aj da slusnam nesto za BeYONCE!!Jas ja obozavam so sekakvo izdanie!!:)

bbbrm3.png

bebrh5.png
bbbbblb6.png

bbbrm3.png

tuka fustanot nemozam cel da go vidam mozebi i ne e los,ali ne mi se dopaga frizurata.pundzi mrazam osobeno volki golemi
bebrh5.png

mmm interesen futan,mnogu ubav ali bi gi smenila cevlite
bbbbblb6.png

tuka mi e najslatka zatoa e sto najednostavna,nema nisto glamurozno,svetkalivo kako obicno i mi se dopaga

pinky** напиша:
:helou: Aj da slusnam nesto za BeYONCE!!Jas ja obozavam so sekakvo izdanie!!:)

bbbrm3.png

супер...све си е на свое место

bebrh5.png

фустанот многу ми се свиѓа,ама и јас би ги сменила сандалите
bbbbblb6.png

Прекрасно...едноставно и нежно:smir:

camerondiazgympg3.jpg

kako i da e oblecena kameron dijaz mi e sekogas ubava i sarmantna.a ova kombinacija za preku den mi e bas simpaticna.
jenniferlopezharpersbazae1.jpg

LIKE A PRINCESS...mnogu ubava.znam deka ne e nejzin licen OUTFIT ali morav da stavam slikata oti me voodusevuva
455oj3.jpg

mmm tuka e bas u moj stil,mnogu mi e slatko fustanceto samo bi ja isfrlila tasnata i bi zamenila so nekoja vo ne tolku drec boja
jessica20alba205bj5.jpg

i za kraj dzesika alba vo versace..pa povelele

camerondiazgympg3.jpg

како вреќа да облекла..не ми се свиѓа:tapp:

ми се свиѓа,иако не можам да го видам цел,баш ми личи ко пепелашка...
455oj3.jpg

Конечно да видам нормална облека кај оваа..не е лошо,али ташната би требала малце понежна да биде
jessica20alba205bj5.jpg

фустанов е ммммммммммммммммммммммм

Mi se dopaga, kako i sekogas, kako i se sto ke stavi na nea..Prekrasno i stoi fustancevo!
posh0sz9.jpg

Bravooo..mnogu ubavo fustance, bas bi prilegalo za na maturska vecer, i ubavo e sklopeno so paltenceto!

Sakala nesto da napravi, da ja vidov kombinacijava na druga licnost i vo drugi okolnosti definitivno bi mi se dopadnala!Sorry Britney!

bbbrm3.png

Mi se dopaga dekolteto, a ako e fustanot do podkolenici, difinitivno bi go ocenila so 5!
bebrh5.png

MKreacijata e top, samo nekako naubavo mi e zastanata. Da e napravena slikava od drug agol, bi bila impresionirana!
bbbbblb6.png

Mnogu slatko fustance. Nacinot na koj Beyonce stoi e nepravilen i mozebi nesmasen, no licno mene mi e mnogu sladok i interesen!

MMмм.. Слатко ;).. МИ се допаѓа да.. Можеби и не требала машничката ама воглавном е супер!
posh0sz9.jpg

Човече се заљубив во фустанчево!! :vozbud: Готово, сакам вакво за полуматура :nesum: Многу ми изгледа супер тука.. Ама ќе се согласам со другите, за вечерно излегување е ;).

Леле Бритни злато за жалење си :tapp:

camerondiazgympg3.jpg

Не е лошо... Не е ни нешто посебно..

455oj3.jpg

Тука ми изгледа на девојченце.. Комбинацијата не и е лоша.. Премногу нежни нијанси, чудни за неа :smir:
jessica20alba205bj5.jpg

Прекрасно! Супер изгледа тука, иако би и ја извадила алката...

bbbrm3.png

Фустанот е одличен, иако неможам да го видам цел. Комбинацијата со накитот исто така.. АМа фризот не ми се свиѓа :nenene:

bbbbblb6.png

Интересно фустанче.. Цветно, пролетно.. мммм.. Ама сепак не би го комбинирала со ташната ;)

Ubavo, prolazna ocenka od mene.

posh0sz9.jpg

prekrasno fustance, prekrasno i stoi. poln pogodok

ovaa epten ja promasila kombinacijata.

camerondiazgympg3.jpg

Mi se dopaga. Super e onaka za preku den.Bi i gi smenila samo sandalite

455oj3.jpg

saltko i simpaticno
jessica20alba205bj5.jpg

Odlicno,samo ne mi se dopaga bojata, svetla boja bi i stoelo podobro.

bbbrm3.png

Dobar fustan i mi se dopaga frizurata, podobro mi izgleda so diganta kosa otkolku so pustena

bbbbblb6.png

edinstveno ne i trebala tasnata posebno ne ovaa
oscars5xo6.jpg

Ne mi se dopaga fustanot
24ms1.jpg

ovoj gorniot del i e dobar no dole ne
1027rf9.jpg

ne e nisto posebno

Уф, многу слики сте собрале затоа на сите ке дадам коментар! И, да кажам нешто за понатаму- подобо би било неколку слики да стојат еден ден или два за повеке членови да можат да оценат, а не вака по 15 слики на една страна, и да не знаеш што да правиш:smir:
Почнуваме...

Добар фустан, само ич не му се свига панделката зелена, многуи подобро ке изгледаше да беше бела или некоја пастелна розева обаа не!
posh0sz9.jpg

Многу добар дизајн, и убаво и стои , ноколку е само преслаба бе!!!!
Епрен ми се свига дизајнот, и болеренцето! Супер!

Фустанот би бил добар да бил искомбиниран со пуштена коса, некои нежни сандали и ептен природна шминка! Вака со каубојски шешир и каубојски чизми воопшто не ми се допага!
bbbrm3.png

Многу е убава! Некаде погоре видов, не ум се свигала косата, не се согласувам бидејки на ваков модел косата е прекрасна!
bebrh5.png

Многу добар фустан! Можда е сликана од лош агол али нели некако не убаво стои во стомачниот дел, за дизајнот немам зборови, преубаво!
bbbbblb6.png

Убаво, летно, секојдневно фустанче! Уште само да ги видев и сандалите ке беше ок!
camerondiazgympg3.jpg

Ми се свига како е облечена, секојдневно, спортски! Само не знам што прави големата бела ташна за на плажа!

Мислам дека вакви слики не треба да се оценуваат, бидејки треба да видиме како и стои нешто ова она, во ваква положба сите ке бидат убави!
ПАтем добар фустан!
455oj3.jpg

Прити прити! Ајде бе! На шо и одговара ташната? Би ми се свигало да беше само фустанчето!
jessica20alba205bj5.jpg

Лепотица! Косата, обетките, нараквицата....се во најдобар ред! Едно од најдобрите изданија на Алба!
oscars5xo6.jpg

Глупав дизајн! И грд... Воопшто не ми се допага, едно заради тие тантелите, друго што е премногу долг!
24ms1.jpg

Мх, Мх, Мх! Прекрасно изгледа, ептен убаво и стои! Али бојава мене лично не ми е убава! Да беше поинаква повеке ке ми се допагаше, али вкус!
1027rf9.jpg

Убаво и стои, али како модел не ми се свига! Никогаш нема да ставам вакво нешто, едно поради бојата, друго поради тиже каубојски чизми, трето поради горе тие врвците!
:pie:

ПрИтИ_гРл напиша:
Уф, многу слики сте собрале затоа на сите ке дадам коментар! И, да кажам нешто за понатаму- подобо би било неколку слики да стојат еден ден или два за повеке членови да можат да оценат, а не вака по 15 слики на една страна, и да не знаеш што да правиш:smir:
:pie:

Jas veke dolgo vreme se obiduvam da go kazam istoto. Dajte malce prostor za komentari, a ne sekoj den novi i novi sliki, da ne znaes od kaj da fatis. Ova vazi posebno za ponovite clenovi, temava gubi znacenje vaka, a plus i neuredno e i nemoze na nikoj nacin da se resi neurednosta. Znaci, malce strpete se so novite sliki, dajte prostor za komentari!:smir:

oscars5xo6.jpg

Ништо посебно,многу просечно:nesum:

24ms1.jpg

5ка за ова фустанче супер и стои и некако ја отвара
1027rf9.jpg

не ми се свиѓа нешто посебно,а башка каишот многу ми боде очи...:tapp:

Ми се допаѓа фустанот и тоа многу, само зелените детали...ноуп.
posh0sz9.jpg

Бјутифул!

:tapp: Не, не, не можам ниту да коментирам.
bbbrm3.png

Нешто што добро и стои, се е совршено искомбинирано.
bebrh5.png

Не ми се допаѓа, убав е фустанот, ама не.
bbbbblb6.png

Ми се допаѓа, убаво е, нежно.
camerondiazgympg3.jpg

Фино е, не е лошо, ама лакот не ми се допаѓа.

Бјутифул.
455oj3.jpg

Парис...добра е, не е лоша, ама да не носела ташна најпаметно.
jessica20alba205bj5.jpg

Бјутифул.
oscars5xo6.jpg

Не ми се допаѓа ни фустанот, ни бојата.
24ms1.jpg

Бјутифул.
1027rf9.jpg

Не знам...не ми се допаѓа ни ова, само чизмичките се добри.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom