Ајде да изброиме до 100 000 :)

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе успееме?

• Да!

Гласови: 101 43,7%
  • НЕ!

Гласови: 63 27,3%
  • НЕ ЗНАМ / НЕ МЕ ИНТЕРЕСИТА!

Гласови: 67 29,0%

• Вкупно гласачи
    231
  • Гласањето е завршено на .
26.802:)

Бројот во постот треба да се совпаѓа со бројот на постот. Тоа што понекогаш не се совпаѓаат и има грешка е грешка на форумот при постирање. Ништо страшно, ние битно да стигнеме до 100.000:D
26.806

Дали сеуште важат старите договори, после таа 100.000-ка да седнеме некаде!? :)

,,,,takvo neshto ne se propushta,,,(y),,,,
,,,26,,807,,,
26.810

Скоро 4 год. сум на форумов и никако некогаш да се организираме, затоа што (нели) шансите да се најдеме по некоја случајност (некаде) се многу мали, патем и тие случајности се добро контролирани....знаеш добро за што зборувам.....:).....

26.811:)

26.806

Дали сеуште важат старите договори, после таа 100.000-ка да седнеме некаде!? :)
Некогаш сум изненаден како смислуваш муабети за кои велиш дека се кажани, а во суштина не се:D Иначе да сме живи здрави, може и такво нешто:)

Се спомна собир и одма ти се забрза:D

26.811:)

Некогаш сум изненаден како смислуваш муабети за кои велиш дека се кажани, а во суштина не се:D Иначе да сме живи здрави, може и такво нешто:)

Се спомна собир и одма ти се забрза:D
26.812

Кога ти го поставив ова прашање пред 1-2 год. рече “важи“. ;)
Пак не ти го поставувам во случај пак да не се порекнеш......шала. :D

Тоа треба да се случи, порано или подоцна. :)

26.813:)

26.812

Кога ти го поставив ова прашање пред 1-2 год. рече “важи“. ;)
Пак не ти го поставувам во случај пак да не се порекнеш......шала. :D

Тоа треба да се случи, порано или подоцна. :)
Ете може да се собереме на една скара или кафе по повод изброеност до 100.000:)

26.813:)

Ете може да се собереме на една скара или кафе по повод изброеност до 100.000:)
26.817

После немој пак да го порекнеш тоа што си го рекол. Имам неколку директни сведоци. :)

А и ми се допаѓа тоа што шутрак сам си се покани. :D

,,,,,26,,,818,,,,:icon_mrgr:,,,
,,,,ajmooooo ,,,,,ovaa 100 iljadarka ke.ne sobere na kafe ili koj kako po sloboden izbor,,,,i nie tuka /za onie sho se po mnogupametni temi sme.bile nishto/,,,,mnogu pobrzo i povekemina ke se sobereme otkolku tie "elitno drushtvo",,,,
,,,,i ne.samo samsebe:pos: e aj ke bideme milozlivi pa ke primame i padobranci od drugi temi:ROFLMAO:,,,normalno samo treba na ni se najavat da gi planirame ushte od sega,,,,:D

Последно уредено:
26820 не е важно дали ќе се соберете, важна е насмевката што ја измамувате додека ве читам...срцки сте:)

,,,,26,,,820,,,

/moja greshka:D/

,,,,,vidi sega nie sekako sme srcki i na kolku im imame izmameno nasmevki ,,,,ihaaa a onie:rolleyes: pohrabrite i se imaat sretnato so nekoi od nas na laf muabet ,,,:ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom