Ајде да изброиме до 100 000 :)

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе успееме?

• Да!

Гласови: 101 43,7%
  • НЕ!

Гласови: 63 27,3%
  • НЕ ЗНАМ / НЕ МЕ ИНТЕРЕСИТА!

Гласови: 67 29,0%

• Вкупно гласачи
    231
  • Гласањето е завршено на .
21.422:)
Во животот наидуваш на секакви луѓе. И на добри и на лоши. Има такви кои едноставно сакаат само да ти наштетат, без разлика дали имало причина или не:)

21.423
Јас ако почнам да пишувам повторно ќе бидам исфрлен од островот зш пишувам романи. :)

Коментарот ти е неутрален што значи дека не дава никаков одговор туку насока. :)

Прашањето ми беше „зошто те мразат“? Мислев дека си имал некаков спор, комфликт, расправија од приватен карактер или сл. Но изгледа и самиот не знаеш, но тоа не значи дека нема причина. Можеби причината би била солење памет, мудрување или едноставно правење важен.

Секогаш мора да постои причина. :)

21.424:)
Немало никаква расправија, едноставно можеби наишол на мое мислење во некоја дискусија кое не било паралелно со неговото или пак ја прочитал вистината која можеби него го копнала, па мислејќи дека е нападнат, напаѓа. Но мене тоа не ми смета.

Крај краева ова е Играчница, тука доаѓаме да се насмееме, а не да дискутираме за нешто што не е за тука;):)

21.425
Тоа го воочив. :)

Да, затоа дискутираме веќе 2 дена за некакви проблеми, без разлика дали се работи за личен или проблем на некоја тема. :rolleyes:

21.426:)
Машала за се се интересираш..... и за тоа што треба и за тоа што нетреба:)

21.427

А тоа според твојата логика е добро или лошо? :)
И мислам дека се лажеш за впечатокот, напротив многу малку нешта ме интересираат во животот.

21.429
Најпаметно е да се искулира, но кога некој има намера да започне кавга или да провоцира. Но вака...Ок :cool:

21.432:)
Батали тоа.... давајте предлог што кола да купувам...... и дали на старо или на ново:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom