Ајде да изброиме до 100 000 :)

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе успееме?

• Да!

Гласови: 101 43,7%
  • НЕ!

Гласови: 63 27,3%
  • НЕ ЗНАМ / НЕ МЕ ИНТЕРЕСИТА!

Гласови: 67 29,0%

• Вкупно гласачи
    231
  • Гласањето е завршено на .
21.408:)
Па не сум го прочитал фала Богу, јас сум Христијанин!

Но сепак имам некое познавање и околу нивната вера, ако бидам модератор ќе бидам рамноправен.

Што сакаше да кажеш со тоа ништо не си пропуштил?:)

21.409
Сеуште сакам да кажам дека и тоа е глупост. Но ќе ми се налутат. :love:

Затоа те прашувам зш гледам вака имаш доста подршка, башка и Никола сака да го наследи верник.

21.410:)
Што е глупост? За што да ти се налутат?

Подршка имам, сакаат да бидам модератор......, но тоа ништо не кажува....., за тоа кој ќе биде модератор само веќе постоечките модератори можат да одлучат:)

21.411
Глупост е шеријатот врз кој се потпира Исламот. И логички, кои можат да ми се налутат? Но и така се рендаме по цели денови, нека се лутат до сабајле. И во врска со ова, не мислам како другар ти Шутрак. Во врска со неговата порака во подножјето, де. :)

21.412:)
Другар ми Шутрак верувај дека точно си кажува..... ретко се наоѓаат луѓе како него во денешницава:)

21.413
Реков “во врска со ова не се сложувам со другар ти Шутрак’. Тука греши. Глупоста наречена шеријат секојдневно одзима животи.

Него ај ѕирни малку сега “Од и до модераторот на подфорумот Религија“. Дали би можел да се справил во таква ситуација? Јас на пример, не.:)

21,415
Малку е зезнато. Башка ако си нов ќе биде “боли глава“. Од една страна појма немаш за ОТО, и 2-та члена ти викаат дека местото на темата и е тука, а од друга страна неколку верници притискаат, темата да се премести. :)

21.416:)
Би можел да се справам, зошто да не би можел. Јас сум од оние кои ги сослушуваат и двете страни, се ставаат на местото и на двајцата за да знаат како правилно да постапат, без тоа некој да биде повреден. Се знае дека Христијанството е вера, а дека Телемата не е вера, но тоа незначи дека оние (иако се двајца) кои веруваат во Телемата треба да бидат оштетени. Темата би ја оставил во Религија, затоа што тоа и е најправилното место.

Но тоа незначи дека треба да се искористува трпеливоста и мирната дискусија, за некој да го уништува подфорумот.

Јас сум сигурен дека би бил одличен модератор..... :)

21.417
Јас би го направил истото, но сепак и јас се потпирам врз ставовите на двајцата. Тука и баш не се сложуваат, ама ај.
Не се работи за тоа дали темата припаѓа или не. Туку за секојдневните навреди на таа тема. И реално тука се оштетени поради тоа што неколку верници стојат зад целиот овој неред. :)

21.418:)
Јас ти кажав конкретно за она ти што ме праша:)

А за навредите...... најнормално е дека верниците ќе реагираат против нешто што оди контра нивната вера, а тоа нешто не е вера. Но сепак сме луѓе, незначи дека треба да се навредуваме. Тука сме дојдени да дискутираме и да се дружиме, а не да се навредуваме.
А и за навреди има решение..... бришење мислење, опомена, бан....... и тоа помага за друг пат да нема навреди, туку мирна дискусија:)

21.419

Последното мислење на Хепта. „За некого Телемата е религија....“ :)

21.420:)
Телемата не е религија, но сепак тоа е негово мислење. Право на мислење сите имаат. А всушност една дискусија се создава кога неколку членови го даваат своето мислење во врска со дадена тема т.е. дискутираат на таа тема:)

Јас знам дека нема да бидам поставен за модератор, од проста причина што има такви кои ме мразат, па ако треба и нешто ќе измислат за мене само за да не бидам модератор.... пример ти е последниов пост на господинот Дани.
Но тоа не е проблем...... дали ќе бидам модератор или не, најважно е да сме живи и здрави..... да се дружиме и дискутираме на форумов:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom