Подршка имам, сакаат да бидам модератор......, но тоа ништо не кажува....., за тоа кој ќе биде модератор само веќе постоечките модератори можат да одлучат
21.411
Глупост е шеријатот врз кој се потпира Исламот. И логички, кои можат да ми се налутат? Но и така се рендаме по цели денови, нека се лутат до сабајле. И во врска со ова, не мислам како другар ти Шутрак. Во врска со неговата порака во подножјето, де.
21,415
Малку е зезнато. Башка ако си нов ќе биде “боли глава“. Од една страна појма немаш за ОТО, и 2-та члена ти викаат дека местото на темата и е тука, а од друга страна неколку верници притискаат, темата да се премести.
21.416
Би можел да се справам, зошто да не би можел. Јас сум од оние кои ги сослушуваат и двете страни, се ставаат на местото и на двајцата за да знаат како правилно да постапат, без тоа некој да биде повреден. Се знае дека Христијанството е вера, а дека Телемата не е вера, но тоа незначи дека оние (иако се двајца) кои веруваат во Телемата треба да бидат оштетени. Темата би ја оставил во Религија, затоа што тоа и е најправилното место.
Но тоа незначи дека треба да се искористува трпеливоста и мирната дискусија, за некој да го уништува подфорумот.
Јас сум сигурен дека би бил одличен модератор.....
21.417
Јас би го направил истото, но сепак и јас се потпирам врз ставовите на двајцата. Тука и баш не се сложуваат, ама ај.
Не се работи за тоа дали темата припаѓа или не. Туку за секојдневните навреди на таа тема. И реално тука се оштетени поради тоа што неколку верници стојат зад целиот овој неред.
21.418
Јас ти кажав конкретно за она ти што ме праша
А за навредите...... најнормално е дека верниците ќе реагираат против нешто што оди контра нивната вера, а тоа нешто не е вера. Но сепак сме луѓе, незначи дека треба да се навредуваме. Тука сме дојдени да дискутираме и да се дружиме, а не да се навредуваме.
А и за навреди има решение..... бришење мислење, опомена, бан....... и тоа помага за друг пат да нема навреди, туку мирна дискусија
21.420
Телемата не е религија, но сепак тоа е негово мислење. Право на мислење сите имаат. А всушност една дискусија се создава кога неколку членови го даваат своето мислење во врска со дадена тема т.е. дискутираат на таа тема
Јас знам дека нема да бидам поставен за модератор, од проста причина што има такви кои ме мразат, па ако треба и нешто ќе измислат за мене само за да не бидам модератор.... пример ти е последниов пост на господинот Дани.
Но тоа не е проблем...... дали ќе бидам модератор или не, најважно е да сме живи и здрави..... да се дружиме и дискутираме на форумов
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.