J
Johnny Stulic
Гостин
првиот го памтам од татко ми и претпоследен на самти ден вртолум го заебев еден комшија му продадов ластици од марулец за 3 црвени од тие со коњо во сегашна противвредност некаде 1000 денари вредеа море скари море на флипери зад кино море во киното единајсти индијана џонс кецо по три пати го гледавме арно ама си дојдов дома и гледам дома мајка ми комшивката здравка и тетка ми смркорени море едно мавање двете тетка ми и мајка ми ми удрија прво и гледам иди татко ми од работа и се пикам во него демек да ме спаси ко му кажаја и тој мавање едно ми даде.
уште ме боли снагава
уште ме боли снагава
)) lee koa mi dojde tatko mi koa mi ja vlepi edna.. prv samar mi bese... se skinav od placenje
...и земав ножиците ја унаказив, барбикава изгледаше ко струја да ја акнало у тоа косата.Ко за беља тогаш ме фати сестра ми и тогаш почнаа моите маки.По краток поступак се ослободив од барбиката-земав ја џитнав у канта за ѓубре,ама тоа беше само почеток.Како што бев бело и буцкасто детиште сестра ми константно сакаше да ме гњави,да ме штипе.да ме бацува,а мене тоа ужасно ме нервираше...и само ако не и допуштев да се “изживуе“ со мене одма ми викаше:Ke кажам на тато за барбиката:zlo:..траеше тоа едно две години и послем ја фати мајка ми дека ме уценува па на крај она го доби ќутекот(демек ме трауматизирала)...wtf мислам дека ради таа барбика престанав да ги симпатишам плавушите:kesa:
Поише на скокоткање личеше.
Ama pamtam deka ko EPTEN EPTEN MALO 5 godini taka nesto.. Sekad tatko mi po gz me mavase, i ja go nauciv edno vreme, i kaj i da bev koa ke se razlutese na zemja si sednuev, i ke pocnese da se smee i me ostavase :pos2: