Ај плачете малку (интернет понуда во Шведска)

• Креатор на темата Креатор на темата Snakebite
  • Време на започнување Време на започнување
promo

Тоа ти е промотивна цена за првите три месеци.....

abe mame im ebam..gol po doma da im setam na ovie od MT....sfe da im ebam.....

abe oni ni zedoa parite ti pak ebi gi. :zlo: :zlo: :zlo:

/каитекк почна да пушта солзи и се распплаче :(
фак оннет, фак мтнет, фак македонија
додека во секое семејство што има компјутер не има интернет, никад не влегуваме у ЕУ.

Тек ја да почнам да ви редам да видите што е понуда ќе се обесите :pos: :pos:

Башка ми намалија од 29 на 24 € месечно... :music3:

Многу ќе ви дојде наеднаш! :star:

ХМ. Незнам од каде ви е чудна работава дека имало толу ефтин интернет.Работа е луѓе пакетот во кој човек сака да земе некој интернет и да си прае бизнис.Тој пакет на швеѓаниве сигурно е еден од најскапите ама има и подобри.Еве во шо е работата - земат пакет од 100 000 евра и стават ефтин интернет и сите корисници се лепат на нив а у Америка друже форумаџии зимаат пакети по 300 000 евра и којзнае какви услуги нудат - ај ке ја прашам комшивката следниот пат коа ке си дојде од Америка:toe:

Ме предухитрил Маце...тоа сакав да кажам,прашајте го Маце или видите ги француските понуди, ќе отидете у вечните ловишта...:pos: иако не е за смеење темва...

Gilipter напиша:
ХМ. Незнам од каде ви е чудна работава дека имало толу ефтин интернет.Работа е луѓе пакетот во кој човек сака да земе некој интернет и да си прае бизнис.Тој пакет на швеѓаниве сигурно е еден од најскапите ама има и подобри.Еве во шо е работата - земат пакет од 100 000 евра и стават ефтин интернет и сите корисници се лепат на нив а у Америка друже форумаџии зимаат пакети по 300 000 евра и којзнае какви услуги нудат - ај ке ја прашам комшивката следниот пат коа ке си дојде од Америка:toe:
Јаки цифри паѓаат тука :zlo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom