Ај на чај!

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
So med definitivno najubav....

images

Многу сте ми интересни коа ќе прочитам најубави чаеви ви се оние со овошје и цимет. Мене искрено ме потсеќаат на сокови на растварање во топла вода.
Чај пијам у последно време црн со мед и млеко или зелен посабајле за happy thoughts. Чат-пат понекогаш планински, за релаксација.

Многу сте ми интересни коа ќе прочитам најубави чаеви ви се оние со овошје и цимет. Мене искрено ме потсеќаат на сокови на растварање во топла вода.
Чај пијам у последно време црн со мед и млеко или зелен посабајле за happy thoughts. Чат-пат понекогаш планински, за релаксација.
Секој си има свој вкус, некој сака овошни некој не секој има право на свој избор нема тука ништо интересно ;)

Сакам чај од шипка и хибискус, поубај ми се тие оти имаат киселкаст вкус.

Обожавам чај од камилица со една лажица мед и малку сок од лимон мммм :)

И тема за чај ја разводневте со офтопик муабети. Заборавивте дека постојат ЛП или коментари на профил? Таму терајте си муабети.

Избришани неколку мислења и поделени опомени.

Чајот за смирување на Веле од Чиста шо го пиев на Зрзе.
Can't beat that.

Поубав и подобар чај од природен дефинитивно НЕМА. Јас највеќе си приготвувам домашен чај од нане, планински, шипка.
Додека кога порачувам чајче во град знам и некој овошен и може да го издвојам чај од калинка и брусница (Цедевита) и портокал со цимет (Алколоид).

Сега си направив еден за да се загреам. Вода, шеќер и природен планински чај, тревка, не оноа хемикалиине од кесичка... и ракија! Ама изгледа претерав со ракијата, па јакичок е.

И тема за чај ја разводневте со офтопик муабети. Заборавивте дека постојат ЛП или коментари на профил? Таму терајте си муабети.

Избришани неколку мислења и поделени опомени.
темата се вика “Ај на чај“ значи може и да се договараме за чај и само чај. Се друго е оф-топик. :)

темата се вика “Ај на чај“ значи може и да се договараме за чај и само чај. Се друго е оф-топик. :)
Вие не се договаравте за чај :pipi:
Така да офтопик сте, продолжете си по ПП.

Од нане со една лажица мед - секое сабајле, секој читав ден...
А надвор пијам овошен....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom