Diabolical !llusion
Магец
- Член од
- 3 август 2006
- Мислења
- 2.238
- Поени од реакции
- 22
najglupta kuti i site motoroli...c115 lagum oti bese...katastrofa..ja nosam oti mi se rasipa siemensot inace ke doprise do mene taa..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сепак,мислам дека треба да почекаш Некро да одговори на темава.:smir:
e bas taka i jas imam k750i nov 2 meseca go imam i normalno isklucen go staiv da se puni i posle od kako se napuni ne sakase da se pusti samo bel ekran :S i go odnesov na servis i po edna nedela mi go vratija i pak istata greska i mi dadoa nov ama ovoj nekako e spor a plus so lesno se ostetuva taka da luge definitivno golem minus za sony ericssonсименсов мислам дека е Ѕ88, ајт ке пишам за некој ден што значи тоа Ѕ, М, А, ЅХ, МЕ итн... кај сименс, а што значи Т, К, W, P итн.. кај сониериксон. сега за сега нека ви остане тајна...
Нипи, сименсот земи го ако сакаш квалитет и телефон што ке те трае следниве 3-4 години без дефекти, се разбира доколку не ти падне.
додека сониериксоните веке се доста познати по своите фабрички мани, исклучувајќи го џоистикот тука се и контролерите (капсите) за микрофон, звучник, полнење... исто така механизмот за камерата се расипува доста брзо и освен тоа маската му е метална да така не е ни потребно некое големо удирање или гребење на маската за да ви стане телефонот стар ко со години да сте го малтретирале...